1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Biriktirdiği kapaklarla engellilere umut olacak 
Biriktirdiği kapaklarla engellilere umut olacak 

Biriktirdiği kapaklarla engellilere umut olacak 

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Şemsi Urfa Kebap ve Lahmacun salonu isimli iş yeri biriktirdiği mavi kapaklarla engellilere umut olacak.

A+A-

Ereğli İlçesinde yarım asırdır faaliyet gösteren ve ilçe halkına sunduğu enfes kebap çeşitleriyle damak tadına hitap eden Şemsi Urfa Kebap ve Lahmacun salonu işletmecisi Abdurrahman ve oğlu Mehmet Yorgancı yaptığı örnek davranış ile engelli vatandaşlarımıza umut olabilmek adına su şişelerinin kapaklarını biriktirerek çok sayıda mavi kapağı ilçemiz Ereğli’de faaliyet gösteren, Ereğli Tüm Engelliler Derneği Başkanı İsak Acar’a teslim etti.
Teslim edilen bu kapaklar engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye temin edilmesine vesile olacaktır.  
Urfa Kebap ve Lahmacun salonu sahiplerinden Mehmet Yorgancı açıklamasında şu ifadelerde bulundu. ‘’Kapakları çöpe atmak yerine engelli insanlarımıza umut olmak adına yardımcı olacağım için mutluyum, her vatandaşımızın bu gibi konularda daha duyarlı olmasını isterim." diye konuştu.
Tüm Engelliler Derneği Başkanı İsak Acar’da açıklamasında; Bu duyarlı davranışlarından dolayı ve her daim maddi manevi yanımızda olan Şemsi Urfa Kebap ve Lahmacun salonu sahiplerine ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ederiz dedi.
Bizlerde bu yolda hizmet veren emeklerini esirgemeyen iş yeri sahipleri Abdurrahman ve oğlu Mehmet Yorgancı ile dernek başkanı İsak Acar’ı takdir gören hizmet ve duyarlı davranışlarından dolayı kutluyoruz.

205505314-4482385168466730-5308393834145257875-n-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.