1. HABERLER

  2. Biz Hizmete değil, Hizmet Bize Geldi

Biz Hizmete değil, Hizmet Bize Geldi

Karapınar Esnaflar ve Sanatkarlar Odası başkanlığı tarafından, Konya Esnaf Odaları Birliği yetkilileri davet edilerek, Karapınar’da bulunan Esnaflar...

A+A-

Karapınar Esnaflar ve Sanatkarlar Odası başkanlığı tarafından, Konya Esnaf Odaları Birliği yetkilileri davet edilerek, Karapınar’da bulunan Esnaflar Odasına kayıtlı Esnaf üyelerin Esnaf sicil Tasdikname vizelerinin yapılması sağlanıyor.

Üyelerin vize işlemlerini, Konya’ya gitmeye gerek kalmadan yaptırdıklarını söyleyen Karapınar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan vekili Metin Kalkan, “5 yılda bir vizesi yapılan Esnaf Sicil tasdiknamelerini yaptırmayan üyelerin, ilçemiz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Hizmet Binasında Konya Esnaf Odaları Birliği yetkilileri tarafından, esnaf sicil tasdiknameleri yapılmaktadır. 1250 kayıtlı aktif üyeden yaklaşık 250 kadar üyenin vize yaptırması bekleniyor” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının bu hizmetinden son derece memnun olduklarını söyleyen üyeler ise, “Vize yaptırmak için Konya’ya gitmemiz gerekiyordu. Biz hizmete değil hizmet bize geldi. Odamız yetkililerine teşekkür ederiz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.