1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Bölgemiz ’de Mevsimin İlk Karı Yağdı!
Bölgemiz ’de Mevsimin İlk Karı Yağdı!

Bölgemiz ’de Mevsimin İlk Karı Yağdı!

Kış aylarının çetin geçtiği, Toroslar'ın yamaçlarında bulunan Konya’ya bağlı İlçelerin yükseklerdeki mahallelerine geceden başlayan yağmur, sabah saatlerinde bölgemizde kar olarak görüldü

A+A-

Kış aylarının çetin geçtiği, Torosların yamaçlarında bulunan Konya’ya bağlı İlçelerin yükseklerdeki mahallelerine geceden başlayan yağmur, sabah saatlerinde bölgemizde kar olarak görüldü.

Toroslar da bulunan Seydişehir Antalya Karayolu üzerinde 05 Kasım 2017 günü itibarıyla lapa lapa kar yağışıyla birlikte güne merhaba dedi. Geceden başlayan yağmur, özellikle yükseklerde sabah saatlerinde yoğun kar yağışı olarak görüldü. Kar yağışıyla birlikte Seydişehir İlçesin de ise Sonbahar ayının ortasında erken gelen kış mevsiminin manzarasını oluşturdu.

BÖLGEMİZ,  SONBAHARDA ERKEN GELEN KIŞ’A KAR’LA MERHABA DEDİ

Yağan karla birlikte kar yağışına hazırlıksız yakalan sürücüler ise bu durum karşısında zor durumda kalırken Antalya Seydişehir karayolunda seyir halinde olan sürücülerin karıştığı çok sayıda kaza meydana geldi.

Zaman zaman karayolu kazalar nedeniyle araç trafiğine kapandı. Karayolunda ise araç yoğunluğu görüldü. Kar Konya'nın Seydişehir, Bozkır ve Hadim İlçelerinde yılın ilk karı yağarken. Kent merkezinde karın yüksekliği 5 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 20 santimetreye kadar ulaştı.

Kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkilerken, Konya- Antalya karayolunun Seydişehir İlçesi Madenli Mahallesi yakınlarında bir yolcu otobüsü, zeminin ıslak olması nedeniyle kontrolden çıkıp kaydı. Otobüsün kayması sonucu polis, karayolunun Antalya'ya gidiş istikametini Seydişehir İlçe çıkışındaki Marangozlar Kavşağı'ndan itibaren yaklaşık 1 saat ulaşıma kapadı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.