1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ‘Borsa verdiği sözü tuttu’
‘Borsa verdiği sözü tuttu’

‘Borsa verdiği sözü tuttu’

Konya’nın Ereğli İlçesinden Ticaret Borsası tarafından yaptırılacak olan sağlık ocağının temeli dualarla atıldı.

A+A-

Ereğli Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından yaptırılacak olan 08 Nolu Aile Sağlığı Merkezi temeli düzenlenen törenle atıldı.

Borsa yönetimi tarafından verilen sözler bir bir gerçekleşiyor. Başkan Zekeriya Ünlünün sağlığa karşı göstermiş olduğu duyarlı davranışları sonuç veriyor. İlçemiz Ereğli’de 08 Nolu Aile Sağlığı Merkezi temeli düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ünlünün verdiği sözler karşılığını buluyor. Sağlığa desteklerde ard arda gelmeye başladı. Aile Sağlığı Merkezi temeli atılırken, Bunun yanında uzun süredir atıl vaziyette olan eski hastane binası sahasına yaptırılan bir başka sağlık hizmetiyle, Borsa sağlığın önemini bilerek desteklerini bu yönde sürdürdü.

Ereğli Ticaret Borsası hayırsever davranışlarıyla adından söz ettirirken, sağlığa olan hassasiyetleriyle de ilçe halkından takdir toplayarak hayır duası aldılar.

Düzenlenen temel atma törenine; Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Ereğli Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Esat Can Öztürk, İlçe Sağlık Müdürü İsmail Yavuz, Siyasi Partilerin temsilcileri, Oda Başkanları, STK temsilcileri, Sağlıkçılar ve vatandaşlar katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.