1. HABERLER

  2. Böyle Senaryo Dolu İhbar, Filmlerde bile Görülmedi !...

Böyle Senaryo Dolu İhbar, Filmlerde bile Görülmedi !...

Ereğli dün Akşam, motosiklet sürücüsünün kaza yapıp tarlaya uçtuğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ve sağlık görevlileri Karayolunda, tali yolda...

A+A-

Ereğli dün Akşam, motosiklet sürücüsünün kaza yapıp tarlaya uçtuğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ve sağlık görevlileri Karayolunda, tali yolda ve arazide yaralı aradı.

İlçemiz Ereğli de motosiklet sürücüsünün kaza yapıp tarlaya uçtuğu ihbarı üzerine harekete geçen 155 polis ve 112 sağlık görevlileri Karayolu kenarında, tali yolda ve arazide yaralı aradı. İhbarcının ise bir kaç, kez 'Alo 112 ve 155 Polis İmdat' telefonunu arayıp ambulansı gördüğünü ambulansın kaza yerini geçtiğini bildrmesiyle, daha sonraki ihbarında ise ekiplerin kendini görebilmesi amacıyla ateş yakacağını söylemesi üzerine aramaları artıran ekipler yaklaşık 2 saat sürdürdüğü aramaların ve ihbarında asılsız olduğu ortaya çıktı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Ereğli bağlı eskiden köy statüsünde olan Türkmen Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişinin Türkmen Mahallesi yolunda belediyeye ait mezbahane yakınında motosikletiyle tarlaya uçtuğunu ve yaralı olduğu ihbarında bulundu. Bunun üzerine polis ve sağlık görevlileri harekete geçti. İhbar edilen noktaya ulaşan polis ve sağlık görevlileri yaptığı aramada yaralıya rastlamadı. Çevredeki araştırmasını genişleten görevliler, yine yaralının izine rastlamadı. Bu sırada ihbarcının, bir kaç- kez 'Alo 112 ve 155 Polis İmdat' telefonunu arayıp ambulansı gördüğünü ve ateş yakacağını söylemesi üzerine aramalar yaklaşık 2 saat sürdü. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen kaza ve yaralıya rastlanılmadı. Daha sonra polis, ihbarcının telefonuna ulaşamadı. Yapılan çalışma neticesinde ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Polis, ihbarcının kimliğini tespit etmek için çalışmasını sürdürüyor.

Filmlerde bile görülmemiş asılsız senaryonun kahramanı sahte kazazede, sahtekarlık dersine iyi çalışmış, Çünkü ustaca hazırlanmış bir senaryoya imza attığı görüldü.

Bu tür yalan, yanlış ve sahte ihbarlar yapmadan önce, günün birinde Acil sağlık ekibine, polis ekibine ve jandarma ekibine, ihtiyacı olan kişi sen veya bir yakının olabileceğini düşün diyor ve yorumu siz okurlarımıza bırakıyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.