1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. BOZKURT EREĞLİ'DE KONUŞTU
BOZKURT EREĞLİ'DE KONUŞTU

BOZKURT EREĞLİ'DE KONUŞTU

CHP KONYA İL BAŞKAN ADAYI HÜSNÜ BOZKURT, EREĞLİ'DE İVRİZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ HAKKINDA KONUŞTU

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkan Adayı Hüsnü Bozkurt, Ereğli’de partililer ile ve il delegeleri ile bir araya geldi. Ereğli İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıya parti yönetimi ve il delegelerinin yanısıra PM Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'da katıldı.

CHP Ereğli İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, 16 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan İl kongresinde İl Başkan adayı olarak Hüsnü Bozkurt’u destekleme kararı aldıklarını söyledi.

Konya İl Başkan Adayı Hüsnü Bozkurt, yaptığı konuşmada; ''Dünyanın en eski 4 partisinden birisi olan ve dünyada devlet kuran tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha iyi yönetmek adına il başkanlığı görevine talip oldum” dedi ve Ereğli gündeminde olan İvriz Köy Enstitülerinin kurulu olduğu alanda faaliyet gösteren Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunun kapatılmasına değindi.

“Milletler, gelenekleri ve tarihleri ile ayakta kalırlar” diyen Hüsnü Bozkurt, “Dünyanın en ünlü üniversiteleri, eğitim ve kültür tarihlerine sahip çıktıkları için ayaktalar ve kaliteliler. İvriz Köy Enstitülerinin kurulu olduğu alanda da tadilat çalışması yaparak bu alanın korunmasını, geleceğe aktarılmasını sağlamak, yerel yöneticilerin ve merkezi yönetimin yerel temsilcilerinin görevidir” dedi.

Türkiye’nin iyi yönetilemediğini de söyleyen Bozkurt, “eğitim sistemi çökmüş durumda, sağlık sistemimiz, vergi sistemimiz çalışamaz hale getirildi. Cumhuriyet kazanımı olan ne kadar değerlerimiz varsa hepsi yok edildi. Türkiye’nin en büyük markaları, ekonomik çöküntü içerisinde olduklarını açıklayarak iflas ediyorlar. ifadelerini kullandı.

husnu-bozkurt.jpg

husnu-bozkurt-001.jpg

husnu-bozkurt-002.jpg

husnu-bozkurt-003.jpg

husnu-bozkurt-004.jpg

husnu-bozkurt-005.jpg

husnu-bozkurt-006.jpg

husnu-bozkurt-007.jpg

husnu-bozkurt-008.jpg

husnu-bozkurt-009.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.