1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Bu toplumda bizler de varız
Bu toplumda bizler de varız

Bu toplumda bizler de varız

Konya Altınokta Körler Derneği üyelerinin toplumda var olduklarını anlatmak için başlattıkları faaliyetlere ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Konya Altınokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Ali Şahin etkinliklerinin bir halkasını da ekledi. Etkinlikler çerçevesinde Ereğli Belediyesini ziyaret eden görme engelli bireyler gönüllerince bir gün geçirme imkanı buldu. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu’yu ziyaret eden görme engelli bireyler ziyaret sırasında orada bulunan Çanakkale Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılıçkaya ile Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal ile de sohbet etme imkanı buldu.

Dernek Başkanı Mehmet Ali Şahin amaçlarının görme engelli bireylerin toplumun birer parçası olduğunu anlatmak olduğunu ifade ederken bu çalışmalar sırasında kendilerine destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

Çanakkale Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılıçkaya, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu ve Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal ise görme engelli bireyleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Ziyaretlerin ardından davetliler ilçenin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettikten sonra Konya’ya döndüler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.