1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Büyükşehir Belediyesi basın mensuplarını unutmadı
Büyükşehir Belediyesi basın mensuplarını unutmadı

Büyükşehir Belediyesi basın mensuplarını unutmadı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kamuoyunu bilgilendirmek için gece-gündüz demeden çalışan basın mensuplarını unutmadı.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kamuoyunu bilgilendirmek için gece-gündüz demeden çalışan basın mensuplarına sağlıklı bir çalışma imkanı sağlamak için maske ve dezenfektandan oluşan koruyucu hijyen malzeme paketini bizzat Ereğli'de görev yapan basın kuruluşlarına dağıttı.

Yerel basının sağlıklı çalışma ortamına katkı sağlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay verdiği talimatla her ortamda yaptığı çalışmayı basın kuruluşlarına sağladığı katkı ile unutmadığını bu çalışmasıyla gösterdi. Başkan Altay bu kapsamda COVİD-19 salgınına karşı çeşitli önlemler almaya Konya merkez ve 31 İlçesinde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, Ereğli'de yerel televizyon ve gazeteleri tek tek gezerek dezenfektan paketlerini bire bir basın kuruluşlarına ilettiler.

Öte yandan basın mensuplarına daha sağlıklı bir çalışma imkanı sağlamak adına maske ve dezenfektandan oluşan koruyucu hijyen malzemesi dağıtımı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ereğli’deki yerel televizyon ve gazetelerin nöbetleşe sisteme geçmesinden dolayı hazırlanan paketleri şu anda görev başında olan gazete ve yerel televizyon çalışanlarına elden teslim ettiler.

Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, böylesine zor bir ortamda, sorumlu gazetecilik görevlerini yerine getiren, Ereğli ve bölge halkına doğru ve tarafsız bilgileri ulaştıran basın mensuplarına bir kez daha teşekkür etti.

Bizlerde Ereğli basını olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a bu zorlu süreçte bizleri unutmayarak gösterdiği davranış dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.