1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. ''Büyükşehir Belediyesinin hizmet atağı sürüyor''
''Büyükşehir Belediyesinin hizmet atağı sürüyor''

''Büyükşehir Belediyesinin hizmet atağı sürüyor''

MAHALLE STATÜSÜNE KAVUŞAN KÖY YOLLARI YAPILIYOR

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Konya Büyükşehir Belediye Ekipleri  Büyükşehir Yasası İle Mahalle Statüsüne Kavuşan Köy Yollarında Çalışmalarını Hızlandırdı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Ereğli'de Aşıklar ve Tatlıkuyu mahallelerinde kışın çamur yazın ise tozdan geçilmeyen yollar, Büyükşehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından soğuk asfalt çalışmasıyla çözüme kavuşturuluyor.

Mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşan köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarımı aralıksız devam ediyor. Aşıklar ve Tatlıkuyu Mahallelerimizdeki yollarda devam eden bakım ve onarım çalışmaları kapsamında dar olan yollar genişletilerek ardından soğuk asfalt çalışmasıyla Mahalle sakinlerinin sorunları çözüme kavuşuyor.Konya Milletvekili, Halil Etyemez'in gayret ve girişimleriyle hizmetler İlçemiz Ereğli'ye ve bölgemize bir bir geliyor. Bu hizmetleri yerinde inceleyen AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetim Kurulu üyeleri sahada çalışmaları inceleyerek, Büyükşehir çalışanlarına kolay gelsin dedi. Dursun, Milletvekili Halil Etyemez ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti.

Aşkılar ve Tatlıkuyu sakinleri de yapılan hizmetin önemli bir hizmet olduğunu ifade ederek, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

18c51cdd-c2f1-4195-8ee4-29c8e7038e39.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.