1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Büyükşehir Belediyespor Seriye Bağladı
Büyükşehir Belediyespor Seriye Bağladı

Büyükşehir Belediyespor Seriye Bağladı

Konya Büyükşehir Belediyespor, Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde konuk olduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u uzatma setlerinin ardından 3-2 mağlup ederek üst üste üçüncü maçını kazandı.

A+A-

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi 2020-2021 sezonu oynanan maçlarla devam etti.

Takımlarda koronavirüs vakaları çıkması üzerine bazı maçları ertelenen Konya Büyükşehir Belediyespor, 25 Ekim Çarşamba günü ligde 5’inci hafta mücadelesini oynamak için parkeye çıkarken, deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a konuk oldu.

Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan zorlu mücadelede takımımız ilk seti 25-15, ikinci seti de 25-20 rakibine kaptırarak 2-0 geriye düştü. Bu setten sonra toparlanan Büyükşehir Belediyespor, üçüncü seti 22-25, dördüncü seti de 23-25 kazanarak setlerde durumu 2-2’ye getirdi ve maçı tie break yani uzatma setine taşımayı başardı. Büyük çekişmeye sahne olan tie break setini de 14-16’lık skorla kazanan takımımız, salondan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Seri galibiyetlerle üst üste üçüncü maçını da kazanarak, lig sıralamasında 10 puanla 4. basamağa yerleşen Büyükşehir Belediyespor, ligin 9. haftasında 29 Kasım Pazar günü saat 18.00’de evinde Global Connect Travel Düzce’yi ağırlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.