1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Büyükşehir ekiplerinin Halkapınar'da kar mesaisi
Büyükşehir ekiplerinin Halkapınar'da kar mesaisi

Büyükşehir ekiplerinin Halkapınar'da kar mesaisi

Konya’nın Halkapınar ilçesinde Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçeye bağlı Toros dağlarında bulunan dış mahallelerde kardan dolayı yolların kapanmaması için yolları açmak adına yoğun mesai harcıyor.

Ekiplerin karla mücadelesi aralıksız sürerken vatandaştan teşekkür kazanıyor. Çalışmaları yakından takip eden bölge halkı ise "İlçemiz genelinde kış nedeniyle kar yağışların sürdüğü  bölgemizde ulaşımda aksama yaşamamaktayız Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşler ekiplerinin karla mücadelesi nedeniyle sorun ve mağduriyet yaşamamaktayız kendilerine teşekkür ediyoruz diyen vatandaşlar memnuniyetini dile getirdiler. Büyükşehir Belediyesi, ekipleri ise ulaşımın aksamaması ve yolların açık tutulması için gerekli çalışmaları yaptık. Halkapınar 'ın yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının 60 cm ulaştığı edinilen bilgiler arasında. Halkapınar'da şu anda dış mahallelerinde kar temizleme çalışmalarına hız verdik. Yollarda ve Caddelerde biriken karları da kürüme ekiplerimiz ile 7/24 mesai gözetmeksizin görev başında olduğu belirtildi.

Konya büyükşehir Belediyesinin Toros dağlarında ki en ücra noktalarda vermiş oldu hizmet ise haklı olarak vatandaştan teşekkür kazandı.

halkapinar-manzara.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.