1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Büyükşehir İle El Ele
Büyükşehir İle El Ele

Büyükşehir İle El Ele

Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin genelinde yürütülen çalışmaları yerinde gezen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven

A+A-

Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin genelinde yürütülen çalışmaları yerinde gezen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hizmet kalitesinin her geçen gün arttığını ve Ereğli'nin kalıcı hizmetlerle buluştuğunu söyledi.

         Başkan Özgüven'in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Müdürü Mustafa Arslan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, KOSKİ Ereğli Müdürü Osman Uyanıker, Enerya Müdürü Hüseyin Arı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen gezide uzun çarşıda devam eden doğalgaz çalışması, kanalizasyon çalışması ve asfalt hazırlığı çalışmaları yerinde incelendi.

         Büyükşehir Yasasının hayata geçmesiyle Konya Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma süreci içerisinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, günü kurtarma değil kalıcı hizmetler ürettiklerini söyledi.

         Özellikle ana arterlere dökülen asfalt kalitesinin karayollarına dökülen kalite ile aynı olduğunu söyleyen Başkan Özgüven, hizmetlerin kalıcı olmasının yanı sıra kamu kaynaklarını da en verimli şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini vurguladı.

         Özgüven, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek nezdinde tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

         Merkez ilçeler yanında diğer ilçelerde de aynı standartlarda hizmet üretmeyi sürdürdüklerini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Müdürü Mustafa Arslan, Ereğli Belediyesi ile yürüttükleri müşterek çalışmalarla Ereğli'ye yakışan hizmetlerin geleceğini belirtti.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.