1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Büyükşehir'in Aşağı Göndelen'de Kilitli Parke Taşı Çalışması
Büyükşehir'in Aşağı Göndelen'de Kilitli Parke Taşı Çalışması

Büyükşehir'in Aşağı Göndelen'de Kilitli Parke Taşı Çalışması

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından altyapı çalışmaları kapsamında mahalle yolarına kilitli parke taşı döşemeye başladı.

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde mahalle içi yollarda kilitli parke taşı çalışması başlatıldı. Aşağı Göndelen Mahallesinde yapılan bu çalışmayla vatandaşın ayağı yolun yapılması ile birlikte tozlu ve çamurlu yol sorunundan kurtulacaktır.

Aşağı Göndelen'de yapılan hizmetleri yerinde inceleyen, Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 6. Bölge Müdürü Uğur Güngör birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Dursun hizmet atağının bütün mahallerimizde artarak süreceğini belirtti.

Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetten memnuniyetini dile getirirken, Mahalle arası yolların kilitli parke taşı ile yapıldığını belirterek, Bundan sonra çamur ve toz olmayan mahalle arasında rahat ve temiz ulaşımımız olacak. Büyükşehir Belediyesinin mahallemize böyle bir hizmet getirmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Allah kendilerinden razı olsun şeklinde konuştular.

5-012.jpeg

1-018.jpeg

2-016.jpeg

4-006.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.