1. HABERLER

  2. BÜYÜKTORUN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

BÜYÜKTORUN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.Kadınların sağlıklı ve...

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kadınların sağlıklı ve mutlu bir toplumun temel taşları olduğunu ifade eden Başkan Büyüktorun, kadınların anne olarak gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdiği fedakârlığın, annelik duygusu ve ailesini ayakta tutma çabasının her türlü takdire şayan olduğunu söyledi. Toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan, her şartta fedakârlıklarını esirgemeyen kadınların hayatın her alanında daha etkin olmaları gerektiğine değinen Başkan Büyüktorun, ’’Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte kadınlarımız, dünya kadınlarının sahip olduğu kazanımları tek tek elde etmiş, modern Türkiye’nin kurulmasında da önemli görev üstlenmiştir.

Geleceğe güvenle bakabilmek, kadını ve kadın haklarını önemsemekle mümkündür. Kadının, kültürel, ekonomik ve siyasal hayatta hak ettikleri yeri aldığı toplumumuzda, daha iyiye, daha güzele en hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Gelişen dünyamızda kadınların toplum hayatındaki önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Kadınlarımızın her koşulda baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygıyı görmeleri esastır. Kalkınmış ve gelişmiş bir toplum olma ideali, kadınlarımız olmadan mümkün değildir. Bu vesileyle bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim’’ dedi..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.