1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BÜYÜKTORUN: EREĞLİ’YE HİZMET ONURDUR
BÜYÜKTORUN: EREĞLİ’YE HİZMET ONURDUR

BÜYÜKTORUN: EREĞLİ’YE HİZMET ONURDUR

​​​​​​​AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından Aday Adayı açıklama programlarının ardı arkası kesilmiyor. AK Parti’de A. Adaylığını açıklayan bir diğer isim ise E. İlçe Başkanı Avukat İbrahim Büyüktorun oldu. Büyüktorun açıklamasında, “Ereğli’ye hizmet

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından Aday Adayı açıklama programlarının ardı arkası kesilmiyor. AK Parti’de A. Adaylığını açıklayan bir diğer isim ise E. İlçe Başkanı Avukat İbrahim Büyüktorun oldu. Büyüktorun açıklamasında, “Ereğli’ye hizmet etmek herkese nasip olmaz. Bu şehre hizmet onurdur” dedi.

AK Parti’da A. Adaylığını açıklayan bir diğer isim Eski İlçe Başkanı Avukat İbrahim Büyüktorun oldu. Geçtiğimiz dönemde AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve görev sürecinde atlattığı genel seçim ve referandumlarda Ereğli’yi başarıya götüren isim olan Avukat İbrahim Büyüktorun, 24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen aday adayı tanıtım programına İle Başkanı A. Kadir Düzen başta olmak üzere Teşkilat mensupları, partililer ve medya temsilcileri katıldı. Tanıtım programında ilk sözü İlçe Başkanı A. Kadir Düzen aldı. Düzen yaptığı kısa açıklamada, 24 Haziran Genel Seçimlerine giderken yoğun bir aday adayı temposunun yaşandığı partilerine gösterilen teveccühten dolayı çok memnun olduklarını kaydetti.

24 Haziran Genel Seçimlerinin AK Parti’nin Lider Ülke Türkiye, 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Başkan Düzen, 24 Haziran seçimleri ile gerek Ereğli, gerek Konya, gerekse topyekûn tüm Türkiye olarak sandıkları patlatarak milletin adamını milletin başına başkan yapacaklarından hiç şüphelerinin olmadığını kaydetti. 24 Haziran Genel seçimleri doğrultusunda Ereğli’den Konya Milletvekili A. Adayı olan herkese başarılar dileyen Başkan Düzen, kendinden önceki dönemde AK Parti İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Avukat İbrahim Büyüktorun’a çıktığı Konya Milletvekili Aday Adaylığı yolunda başarılar diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.