1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Büyüktorun"dan Bayram Mesajı
Büyüktorun"dan Bayram Mesajı

Büyüktorun"dan Bayram Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Bayramlar manevi duyguların ön plana çıktığı, insanlar arasında unutulmaya yüz tutan duyguları tekrar hatırlatan özel günlerdir. Dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı toplumsal dayanışma açısından oldukça önemli bir yere sahiptir.

Bir Kurban Bayramı’nı daha, hep birlikte huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir

Kurban Bayram'ı Allah’a teslimiyetin ifadesidir. Bu teslimiyetin ifadesi olarak Bayramlarda ihtiyaç sahiplerini de hatırlamalı, ihtiyaç sahipleriyle bayramın heyecanını birlikte yaşamalıyız. Bayramlar kaynaşma, kardeş olma, birlik olma zamanıdır. Birlik olmamız, milletimizi birbirine düşürüp, asırlardır kardeş olarak yaşayan bu milleti fitne ateşi ile yakmak isteyenler için en güzel cevap olacaktır. Kurban Bayramı toplumsal dayanışmayı ve milli birliğimizi tesis edecektir. Vatan bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ortak namusudur. Bu vatanda yaşayan kardeşlerimizle hep beraber yaşayıp, hep birlikte korumalıyız.

Kurban Bayramının, Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine vesile olması dileklerimle bütün halkımızın kurban bayramını en kalbi duygularla kutlar, selam ve saygılarımı sunarım. Parti olarak bayramlaşma programımız bayramın ikinci günü saat 12:00"de parti binasındadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.