1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Camiden Hırsızlık Girişimi Güvenlik Kamerasında
Camiden Hırsızlık Girişimi Güvenlik Kamerasında

Camiden Hırsızlık Girişimi Güvenlik Kamerasında

Ereğli’de, Çarşı camiinde yaşanan olayda, Bağış kumbarasındaki paraları çalmaya çalışan hırsız, caminin Tuvalet görevlisi tarafından görülmesi üzerine paraları bırakarak kaçtı. Caminin Tuvalet görevlisi, Selim Karaboğa tarafından fark edilin hırsızlık zan

A+A-

Ereğli’de, Çarşı camiinde yaşanan olayda, Bağış kumbarasındaki paraları çalmaya çalışan hırsız, caminin Tuvalet görevlisi tarafından görülmesi üzerine paraları bırakarak kaçtı. Caminin Tuvalet görevlisi, Selim Karaboğa tarafından fark edilin hırsızlık zanlısının kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Ereğli ilçesindeki Çarşı Camisi'ne sabah 07.10 sıralarında giren kimliği belirsiz hırsızın, Cami içerisinde bulunan demir kumbara içerisinde ki bağış paralarını cami içerisine dökme anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

TUVALET GÖREVLİSİNİN UYANIKLILIĞI VE POLİSİN ZAMANINDA MÜDAHALESİ HIRSIZLIĞI ÖNLEDİ

Tuvalet görevlisinin uyanıklığı ve polis devriye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle caminin bağış kumbarası soyulmaktan son anda kurtulurken, Görevlinin içeri girmesi sonucu kapıdan giren hırsız çatı dan kaçarak sırra kadem basarken, Hırsızlık zanlısı poşetle geldiği camide ayakkabılarını da cami kapısında bırakarak kaçarken, Hırsızlık şüphelisinden geriye ise cami içerisine saçılan paralarla cami kapısında bırakmak zorunda kaldığı bir çift ayakkabısı ile güvenlik kamarasındaki görüntüleri kaldı. Hırsızlık girişimi ise teşebbüs de kalmış oldu.

Polis ekipleri ve cami görevlisi tarafından şüpheli cami içerisinde ve çatı kısmında didik didik aranırken, Şimdilik izini kaybettiren hırsızlık zanlısını, polis yakalamak için çalışma başlattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.