1. HABERLER

  2. Çanakkale Ruhu Ereğli’de

Çanakkale Ruhu Ereğli’de

Çanakkale Ruhu Ereğli’deEreğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında düzenlediği etkinlikler kapsamında “Benim...

A+A-

Çanakkale Ruhu Ereğli’de

Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında düzenlediği etkinlikler kapsamında “Benim Adım Çanakkale” isimli tiyatro oyunu Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelendi.

Çanakkale’de ecdadımızın yaptığı fedakârlıklar ve cephe gerisinde yaşananların anlatıldığı “Benim Adım Çanakkale” isimli tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Aileleri ve Gaziler ile vatandaş ve öğrencilerin ilgiyle izlediği “Benim Adım Çanakkale” isimli tiyatro oyunu öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, sosyal belediyeciliğin sorumluluklarının yerine getirdiklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in sevgi ve saygılarını ileten,

Çanakkale’nin sadece bir savaş olmadığını, bir ulusun var olma mücadelesi olduğunu ifade eden Taşkın, “Bugün bayrağımız gönderi süslüyorsa, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşıyorsak bunun temelinde Çanakkale vardır. Biz Çanakkale ruhunu gençliğimize aktarmak zorundayız. Bugünkü tiyatro oyunu da bize o yılları yansıtacak önemli bir oyundur” dedi.

İlgiyle izlenen ve büyük alkış alan oyunun ardından Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın oyunculara çiçek takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.