1. HABERLER

  2. ÇATIDA TÜPLÜ BIÇAKLI EYLEM

ÇATIDA TÜPLÜ BIÇAKLI EYLEM

Ereğli de Toki Ortaokulu Kapalıspor salonu inşaatından çalışmakta olan işçi alacağı parayı alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı.Toki Ortaokulu Kapalıspor...

A+A-

Ereğli de Toki Ortaokulu Kapalıspor salonu inşaatından çalışmakta olan işçi alacağı parayı alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı.

Toki Ortaokulu Kapalıspor salonu inşaatında fayan işçisi olarak çalışan Mehmet Baycengiz İsimli işçi iddiaya göre 2500.00 TL. alacağı olan ücreti alamadığı için Büyük mutfak tüpü ve bıçağı ile çatıya çıkarak eylemde bulundu.

Çatıda tüpü yakarak bir elinde bulunan bıçak ile sesisini duyuran işçi polis ekipleri ve itfaiye ekiplerinin gelmesiyle aşağı inmesi konusunda ikna edilmeye çalışıldı ısrarla inmedi ve alacağını isteyerek kendini aşğı atacağı konusunda ısrar ederken ikna yöntemi sonuçsuz kalırken, Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdür Talat Arslannın gelmesiyle herşey değişti.

Deneyimli ve başarılı Müdür Arslan Eylemciyi kısasürede ikna etmesini bildi onunla konuşarak ikna eden Arlan Eylemciye şeref sözü vermesiyle ikna olan eylemci çatıdan indirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.