1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Çelik'ten süt üreticisi adına önemli görüşme!
Çelik'ten süt üreticisi adına önemli görüşme!

Çelik'ten süt üreticisi adına önemli görüşme!

ÇELİK, TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI ŞEMSİ BAYRAKTAR İLE GÖRÜŞTÜ.

A+A-

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik telekonferans sistemiyle, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile görüştü.

Başkan Çelik konuşmasında süt üreticisinin sorunlarını masaya yatırarak istişarelerde bulundu. Çelik, üretici açısında önem arz eden konuları Bayraktar'a telekonferans sistemiyle bir bir anlatarak çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik görüşmesinde şu ifadelere yer verdi.

Değerli süt üreticisi kardeşlerim, Bugün Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar'ın yapmış olduğu tele konferans sistemiyle süt konusunu masaya yatırdık. Üreticilerimizin Sütte yaşadıkları sıkıntıların tamamını anlattık. 16 ilimizin ziraat odası başkanlarını dinleyerek konu hakkında değerlendirme yapan, Genel Başkanımız konuya el atmak zorunda kaldı. Bu işlerin muhatapları neredeler bilemem ama, Sayın Genel Başkanımızdan Allah razı olsun. Her alanda çiftçilerimizin, üreticilerimizin yaşadığı sıkıntıya el atarak dertlerimize ortak olmaktadır. Toplantıda yapmış olduğumuz değerlendirmelerde sütün en kötü şartlarda 2.80-3.00 TL. olması gerektiği kanaatine varılmıştır.

Aksi halde geriye dönüş olacağını, hayvan kesimlerinden ve süt üretiminden uzaklaşılacağı kaçınılmaz görünmektedir. Ben üretici bir kardeşiniz olarak Konya'mız adına temsilen katıldım ve girdileri tek tek yazdım. Yaklaşık bir yıldır zam olmamasına rağmen girdilere gelen zamların hepsini ilettim. Sayın Genel Başkanımız konuyu ilgili bakanlarla görüşerek rapor halinde bildirecektir. Genel Başkanımıza teşekkür eder saygılarımızı sunarız dedi.

c795c51d-e2aa-41f2-955e-d30dcb10f1de.jpg

1a17514e-86f4-4b56-9ac5-d884a8ece165.jpg

f04daf1f-f7d1-4767-b38c-29c3ad5988e9.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.