1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. CEMİL DÖNMEZ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU
CEMİL DÖNMEZ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

CEMİL DÖNMEZ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

AK Parti’nin kurulduğu günden buyana çeşitli birimlerde görev alan uzun yıllar hizmet etmiş olduğu partisinde, dava adamı ve düzgün kişiliğiyle bilinen, AK Partinin Ereğli’deki önemli isimlerinden olan, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir

A+A-

AK Parti’nin kurulduğu günden buyana çeşitli birimlerde görev alan uzun yıllar hizmet etmiş olduğu partisinde, dava adamı ve düzgün kişiliğiyle bilinen, AK Partinin Ereğli’deki önemli isimlerinden olan, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Cemil Dönmez, 24 Haziran genel seçimlerinde bu hizmet yarışında bende varım dedi.

Konya Milletvekili Aday Adayı Dönmez, AK Parti Ereğli ilçe başkanlığını ziyaret etti.

24 Haziran Genel Seçimleri öncesinde partilerde aday adayları tanıtım programları aralıksız devam ederken,  Bu hareketliliğe İlçemizin bilinen simalarından Cemil Dönmez ’de bu kervanda bende varım diyen Dönmez, AK Parti Ereğli ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Burada İlçe Başkanı Kadir Düzen ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile görüştü.Görülüyor ki son günlerde en çok yoğunluğun yaşandığı AK Parti’de aday adaylığının sayısı her geçen gün hızla yükseldiği görüldü.

Dönmez İlçe teşkilatında Başkanlardan Kadir Düzen ve Özkan Özgüven ile gündeme dair görüş alış verişinde bulunarak Ereğli ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Cemil Dönmez,Türk Milletinin yüksek izan ve şuuruyla milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak için, 24 Haziran’da Ülkem ve Ereğli’ye hizmet için bu yola çıktığını ifade eden Dönmez, Rabbim muvaffak etsin cümlemizi dedi. Başkanlar Düzen ve Özgüven’de hayırlı olsun dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.