1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Cengiz Ailesine Belediyeden Yardım Eli
Cengiz Ailesine Belediyeden Yardım Eli

Cengiz Ailesine Belediyeden Yardım Eli

Ereğli Orhangazi mahallesinde ikamet eden Cengiz ailesinin dramı    Cengiz ailesinin zor durumda olduğu bilgisinin ulaştığı Ereğli Belediyesi ,ailenin...

A+A-

Ereğli Orhangazi mahallesinde ikamet eden Cengiz ailesinin dramı  

  Cengiz ailesinin zor durumda olduğu bilgisinin ulaştığı Ereğli Belediyesi ,ailenin ihtiyacı olan yakacak yanı sıra gıda yardımını ulaştırdı.Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun talimatı ile Cengiz ailesine yakacak ve gıda yardımı yapılırken,aileye Belediye aş ocağından da 3 öğün sıcak yemek verileceği bildirildi.

   Orhangazi Mahallesi Hacı Mustafa Caddesi'nde ikamet eden  3 çocuklu Cengiz ailesinde anne Sultan Cengiz, boğazından kanser tedavisi görüyor. Baba Yaşar Cengiz, maddi durumun zayıf olduğunu ifade ederek eşini tedavi için Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürmekte zorlandıklarını dile getirdi.

3 Çocuk annesi 36 yaşındaki anne Sultan Cengiz, bir yıldır boğaz kanseri tedavisi görüyor. Kanser, yemek borusu, soluk borusu ve ses tellerine sirayet ettiğini ifade ederek 1 yıl süreyle tedavi gördüğünü söylüyor.Annesinin rahatsızlığına bir de maddi imkansızlıklar eklenince  Cengiz ailesinin büyük kızı Pınar’ın  eğitimine ara vermek zorunda kaldığı da ifade ediliyor.Pınar ise annesinin bir an önce iyileşmesini ve ara verdiği eğitimine ,okuluna tekrar  dönmek istiyor.Baba Yaşar Cengiz ise çaresiz ve yardım bekliyor. Talihsiz  kadın Sultan Cengiz’in kanser tedavisinin sonuç verdiği ve kanserden kurtulma şansının olduğu Cengiz ailesine büyük umut veriyor, ne var ki maddi imkansızlıklar düşündürüyor.

        Orhangazi mahallesinde ikamet eden Cengiz ailesinin içinde bulunduğu çaresiz duruma karşı Belediye olarak yapılması lazım gelen yakacak ve gıda yardımı hiç vakit kaybetmeden aileye ulaştırıldı.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise kanser tedavisi gören Sultan Cengiz’e geçmiş olsun dileklerini iletirken,fakirine fukarasına,yardıma muhtaç insanına kol kanat gererek Sosyal Belediyeciliğin gereğini yapmaya devam edeceklerini ifade ederek şunları kaydetti;” Kardeşimiz Sultan Cengiz’in içinde bulunduğu rahatsızlıktan bir an önce kurtulması için kendisine acil şifalar diliyorum.Biz ,Ereğli Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi insanımıza her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz,bundan sonra da zor durumda olan hemşerilerimize yardımlarımız ve desteklerimiz devam edecektir.Cengiz ailesi gibi bizlere ulaşan nice yardıma muhtaç ailelerimiz var ,bu tür ihtiyaç sahibi ailelerimiz yalnız değiller,Ereğli Belediyesi her zaman onların yanlarındadır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.