1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Cep telefonu Araçtan hırsızlık olayı!
Cep telefonu Araçtan hırsızlık olayı!

Cep telefonu Araçtan hırsızlık olayı!

Ereğli’de bulunan bir işyerinden cep telefonu ve araçtan eşya çalma olayı meydana geldi.

A+A-

Boyacı Ali Mahallesinde yaşanan olayda, Elektriklitarım aletleri satışı yapan iş yerinden 1 adet akıllı cep telefonu ve araçtan hırsızlık yapan 2 şüpheli önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.

Olay, Çarşı merkezinde meydana geldi. Tarım eşyası satan iş yerine giren 2 hırsız şüphelisi, 1adet akıllı cep telefonu çaldı. İşyerine giren şüphelilerden biri ürünleri inceleyerek dikkat çekmemeye çalıştı. Diğer şüpheli ise kapıda duruyormuş gibi yapmak suretiyle 1 adet akıllı cep telefonu alarak uzaklaştılar.İşyeri sahibi ise durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Bölgede bulunan esnafın güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin eşgalini belirledi. Yine farklı bir olayda ise araçtan yapılan hırsızlık olayı ile ilgili polis yaptığı detaylı çalışma sonrasında 2 zanlının yaptığını tespit etti. Daha sonra yapılan titiz çalışma sonrasında polis ekipleri yaptıkları çalışmayla şüphelilerikıskıvrak yakaladı.

Polis, İş yerinden telefon hırsızlığı ve araçtan hırsızlık olayının şüphelileriyle ilgili çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürmesi sonucunda, zanlıları adli mercilere teslim etti. Şüpheliler ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli polisinin yaptığı başarılı çalışma, Vatandaşa güven verirken takdir topladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.