1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ceviz çırpan yaşlı kadına polis yardım etti
Ceviz çırpan yaşlı kadına polis yardım etti

Ceviz çırpan yaşlı kadına polis yardım etti

Ereğli ilçesinde yol kenarında bulunan ceviz ağacından ceviz çırpmaya çalışan yaşlı bir kadını fark eden polis ekipleri, yaşlı kadına yardım elini uzattı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Konya’nın Ereğli İlçesi Sarıtopallı Mahallesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru devriye görevi yaptığı sırada Fadime Alan isimli(85) yaşındaki yaşlı teyzenin teyzenin zor durumuna şahitlik etti. 85 yaşın verdiği yılların o yorgunluğu ve güçsüz kollarıyla,  Ceviz ağacındaki cevizleri eline aldığı sırık ile çırpmaya çalıştığını gören ismini sonradan öğrendiğimiz Ereğli trafik büro amirliğinde görevli trafik polisi Bahri Yaldır zor durumda olan teyzenin o anki bulunduğu duruma duyarsız kalamadı. Yaşlı teyzeye yardım ederek polisin şefkatini gösterdi. Teyzenin elinde ki çubukla yaşlı teyzenin cevizlerini çırpmasına yardım eden polis memuru, Alan isimli teyzenin hayır duasını aldı. Bahri Yaldır isimli polis memuru bu davranışı ile çevredeki vatandaşlardan teşekkür kazandı.

Ereğli’nin Kırsal mahallesinde gerçekleşen olay’da vatandaşa yardım eline uzatan polis memuru alkışlanacak olan bu davranışıyla da vatandaşlardan takdir topladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.