1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal’dan Basına Ziyaret
CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal’dan Basına Ziyaret

CHP Ereğli İlçe Başkanı Gönülal’dan Basına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal kuruluşlarımız Metro TV ve yeni Ereğli Gazetesi imtiyaz sahibi Attila Atmaca’yı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret etti.

A+A-

Başkan Gönülal ziyaretinde, Ereğli’de faaliyet gösteren resmi basın kuruluşlarının içerisinde bulunduğu sorunlar hakkında Atmacayla istişarelerde bulundular. Gönülal, Basın kuruluşlarının tarafsız olması gerektiğine vurgu yaptı. Kuruluşlarımızın sahibi Atmaca’ya izledikleri yayın çizgisinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gönülal, açıklamasında halkın haber alma özgürlüğünün en güzel şekilde yansıtan mesleğinin önemini bilen ve ilçemizde görevini layıkıyla yapan medya mensuplarına ve temsil ettiği yayın kuruluşlarında gösterdiği tarafsız haber anlayışı nedeniyle Atmacaya başarı diledi. CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal, bugün açıklanan asgari ücreti ise yetersiz bulduğunu dile getirdi. Gönülal daha sonrasında yeni yıla sayılı günler kala Ereğli halkının ve basın çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Atmaca’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Veysel Gönülal ve CHP heyetine teşekkür etti. Gönülal’a çalışmalarında başarılar diledi.

dsc_2572.jpg

dsc_2578.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.