1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. CHP ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ
CHP ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

CHP ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, parti yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Ereğli’de esnaf gezilerini sürdürdü.

A+A-

Akşam saatlerinde esnafları ziyaret eden  ve ekonomik durum ile ilgili olarak bilgi alan Gönülal, esnafın yeterli desteği alamamaktan şikayetçi olduğunu söyledi.

“Üst üste gelen zamlar nedeni ile esnafın ve vatandaşın beli büküldü” diyen CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, esnafların, zamlardan sonra daha az kazanmaya başladıklarını da ifade etti ve ziyaretlerle ilgili değerlendirmesini şöyle sürdürdü: “Üst üste gelen zamlarla birlikte vatandaşların alım gücü düştü. Hem vatandaşlarla karşı karşıya gelmek istemeyen, hem de satışların tamamen durmasını istemeyen esnaf ise kar oranında zarar derecesine varacak düşüş yaptı ancak çalışan personelin giderleri, dükkan giderleri esnafın belini büküyor” dedi.

-İşsiz Kalan Çalışanalar ve İşleri Durma Noktasına Gelen Esnaf Çözüm Bekliyor-

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, özellikle lokantaların kısıtlı olmasının, sadece Ereğli’de yüzlerce insanı işsiz bıraktığını da dile getirdi ve “Paket servisi yapan işletmeler personelde büyük azalmaya gittiler. Gelir gideri karşılamıyor. Faturalara gelen zamlar kendini hissettirmeye başladı. Hükümetin esnafa kira ve pandemi desteği diyerek açıkladığı rakamlar esnafların hiçbir derdine çözüm sunmuyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.