1. HABERLER

  2. Chp, Gazeteciler Gününde Basını Unutmadı!...

Chp, Gazeteciler Gününde Basını Unutmadı!...

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe  Başkanı Fatih San, Belediye Başkan adayı Köksal Filorinalı ve Chp yönetimi 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe  Başkanı Fatih San, Belediye Başkan adayı Köksal Filorinalı ve Chp yönetimi 10 ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle televizyonumuz Metro Tv'yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Atilla Atmaca'yı Ziyaret ederek Metro Tv çalışanlarının Gazeteciler gününü kutladılar.

 

10 ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile televizyonumuzu ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Av. Köksal Filorinalı ve Chp İlçe başkanı Fatih San ve yönetim kurulu üyeleri basının sorunları hakkında bilgiler aldı.

 

Chp Ereğli belediye başkan adayı Av. Köksal Filorinalı gazeticilerin toplumun doğru bilgiler ışığında aydınlatılması noktasında önemli bir görevi ifa ettiklerini söyleyerek basın emekçilerinin toplumdaki yerlerinin doldurulamayacağını belirtti.

 

Chp Ereğli ilçe başkanı Fatih San ise bin bir güçlükle görevlerini yerine getirmeye çalışan basın emekçilerinin gününü kutlayarak, Görev Şehidi olan basını emekçilerini'de saygı ile yad ederek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.