1. HABERLER

  2. CHP GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI

CHP GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerde başarıyı yakalamak ve ipi göğüslemek için gecesini gündüzüne katıp çalışmaya devam ediyor. 2014 yerel...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerde başarıyı yakalamak ve ipi göğüslemek için gecesini gündüzüne katıp çalışmaya devam ediyor.

 

2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala Ereğli’de seçim çalışmaları daha da hızlandı. Seçim çalışmalarını en hızlı şekilde yürüten parti ise Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, hem gündüzleri ev ev gezerek destek istiyorlar ve hem de akşamları ev ziyaretleri ile Köksal Filorinalı’nın projelerini anlatıyorlar. Bugüne kadar gittikleri ev ziyaretlerinde büyük ilgi ile karşılanan ve gece gündüz demeden çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları; “bu çalışmamızın meyvelerini 30 Mart’ta alacağız. Bugüne kadar köy köy, mahalle mahalle gezerek insanlarla diyaloglar kurduk, projelerimizi anlattık. Ereğli insanı da bizleri misafirperverlikle ağırladılar. İnsanların ilgileri bizleri memnun etti. Ereğli halkına, bu sıcakkanlılıklarından dolayı da teşekkür ediyoruz” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.