1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. CHP İLÇE ÖRGÜTÜNE GÖNÜLAL’A TAVSİYEMİZDİR
CHP İLÇE ÖRGÜTÜNE GÖNÜLAL’A TAVSİYEMİZDİR

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNE GÖNÜLAL’A TAVSİYEMİZDİR

Gelişmiş ve gelişmekte olan demokrasilerde muhalefet partileri, devleti ya da yereli yönetme otoritesini elinde bulunduranların, politikalarında gördüğü çalışmaları tenkit etme ve normatif olanı sunma erdemine sahip olan siyasi grubu ifade eder.

A+A-

Ama Ülkemizde ve Ereğli’mizde, maalesef bu yanlış anlaşılıyor bunu yanlış anlayanlarda demokratik ülkelerden dem vuranlarla aynı kişiler.

Ereğli’mizde; genel siyasette yaptıkları gibi, yerel de sırf muhalefet olsun diye sanki büyük yolsuzluklar varmış gibi, har vurup harman savruluyormuş gibi tefrika üretmeleri şehre hiç bir şey kazandırmaz hanelerine oy olarak dönmez Gönül aldıklarını sananlar gönül kırdıklarıyla kalır.Tefrika ayrılıktır, unutulmalıdır ki ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır.    

Şehrin Belediye başkanının gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden bile malzeme çıkarıp, bir tertiple kendilerine yakın ulusal medyaya servis ederek, başlattıkları süreci daha da şahsileştirip siyaset yaptığını zannedenleri Ereğli halkı, yerel anlamda yıllar önce karanlık dehlizlere nasıl kapattıysa bu tarz üslub da göstermektirdir ki, bu saldırgan siyasetinin sonucunda Ereğli halkının Gönlününü almayacaklar, milletin gönlünde yer edinmiş insanları böyle tezviratlarla karalamak beyhudedir.

Sayın Başkan bunlarla uğraşacağına örgütüne sahip çıksın sonrasında Belediye Başkanını salahiyetini kendinde bulsun. Mesela ne yapsın kendi belediye meclis üyelerinden Belediye Başkanından neler istediklerini sorgulasınlar sorsun, en kısa sürede acilen Meclis üyeleri ile toplantı yapsın sizleri belediye başkanının makamı civarında ya da belediye bürokratının odalarında kapalı kapılar ardında görmeyeceğim telkininde bulunsun,  Meclis toplantısından meclis toplantısına belediye gitmelerini noktasında telkin etsin yoksa adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Sonuç olarak kendilerinden asgari nezaket kuralları çerçevesinde erdemli bir siyaset anlayışı, yapılan eleştirileri şahıslar üzerine indirgeyip şahsileştirmeden ve kişiselleştirmeden siyasetin çirkinleşmeden yapıcı bir şekilde şehrimize katma değer katacak projeler tavsiye telkinlerde bulunmaları tavsiye ediyor, kendisini itidalli olmaya çağırıyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.