1. HABERLER

  2. CHP Kadınlar Gününü ER-ME-ER'de Kutladı

CHP Kadınlar Gününü ER-ME-ER'de Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile Er-Me-Er tesislerinde bayanlara...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile Er-Me-Er tesislerinde bayanlara yönelik program düzenledi.

Programa, CHP İstanbul Milletvekili hemşerimiz Ayşe Eser Danışoğlu da katıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Köksal Filorinalı tarafından Er-Me-Er tesislerinde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü etkinliği, Ereğlili bayanlardan yoğun ilgi ve katılım gördü. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinliğe, CHP İstanbul Milletvekili Ayşe Eser Danışoğlu da katıldı.

 

Salonda bulunan yüzlerce kişinin alkışları ve sloganları ile salona giriş yapan CHP İstanbul Milletvekili Ayşe Eser Danışoğlu, Ereğlili sanatçı Bülent Güney şarkıları eşliğinde katılımcı bayanlarla halay çekti.

 

Danışoğlu, burada yaptığı konuşmada, Ereğli’ye uzun zamandır gelmek istediğini ancak kısmetin bugüne olduğunu söyledi ve “Ereğli benim için önemli bir kent. Büyük bir potansiyeli olan kent. Ben, Ereğli’nin il olması için çok uğraş verdim ancak başarılı olamadım. İnşallah, önümüzdeki seçimlerde Ereğli’ye il olarak geleceğim. Burada, kazanacağına kesin gözüyle baktığım Köksal Filorinalı adayımıza da teşekkür ediyorum. Kendisinden, bugün, bütün bayanların karşısında sözünü alıyorum, Köksal Filorinalı, Belediye Başkanı olduktan sonra Ereğli’ye kreş, kadın sığınma evi ve kadınlar için sosyal tesisler yapacak. Bu sözünün ben Ankara’dan, sizler de Ereğli’den takipçisi olacaksınız” dedi.

 

Danışoğlu’nun ardından söz alan Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, “Öncelikle tüm kadınlarımızın, Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlarım. Etkinliğimize katılımlarınızdan dlayı da çok teşekkür ederim. Zafer kazanacağım diye yola çıkanların ve sonunda da kazandım diyebilenlerindir. Bizler, kazanacağız diyerek yola çıktık ve bizler kazanacağız, Ereğli kazanacak, Halk Kazanacak.  Uzat elini Ereğli, Birlikte yönetelim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.