1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP YARDIM ARACI YOLA ÇIKTI
CHP YARDIM ARACI YOLA ÇIKTI

CHP YARDIM ARACI YOLA ÇIKTI

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere CHP Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardım malzemeleri, Elazığ’a gönderilmek üzere yola çıktı.

A+A-

Kuru gıda, battaniye, ısınma araçları, elbise, ayakkabı, çocuk maması, çocuk bezi, temizlik malzemeleri gibi ürünlerden oluşan ve Ereğli halkı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi’ne ulaştırılan yardım malzemeleri, akşam saatlerinde, Elazığ’a gitmek üzere Ereğli’den yola çıktı.
Yardım aracı ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Ereğli İlçe Başkan Veysel Gönülal, destek veren yardımseverlere teşekkür etti ve şunları söyledi: “CHP İlçe Başkanlığımız öncülüğünde başlatılan ve Ereğli halkının yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyamızda, temel ihtiyaçları içeren çeşitli ürünleri Elazığ ve Malatya’da depremzedelere ulaştırılmak üzere partimize ulaştıran hayırsever Ereğli halkına teşekkür ediyoruz. Halkımızın partimize ulaştırdığı yardımlar, Elazığ ve Malatya’ya gitmek üzere yola çıktı. Yardım malzemelerinin, deprem bölgesinde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacağının sözünü veriyoruz” dedi.

eregli-chp.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.