1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP YÖNETİMİ KAMIŞLIKUYU MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ
CHP YÖNETİMİ KAMIŞLIKUYU MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

CHP YÖNETİMİ KAMIŞLIKUYU MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Kamışlıkuyu Halkı, Sorunlarını CHP Yönetimine İlettiCHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal ve parti yönetimi, mahalle ziyaretler kapsamında Kamışlıkuyu Mahallesini ziyaret ettiler.

A+A-

Mahallelerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Gönülal ve parti yönetimi, vatandaşların dile getirdikleri sorunları not aldı ve sorunların çözümünde gerekli çalışmaların yapılması konusunda da takipçi olacaklarını kaydetti.

“Yoldan Suya, Elektrikten iletişime Kadar Konuda Mağduruz”

Kendilerini ziyaret eden CHP İlçe Bakanı Veysel Gönülal ve yönetimine sorunlarını sırlayan Kamışlıkuyu Mahallesi halkı, yoldan suya, elektrikten iletişime kadar sorunlarının olduğunu söylediler ve çözüm beklediklerini ifade ettiler.
Mahalle içi yolların çamurlu olduğundan yakınan mahalle halkı, tarım sezonunun açılması ile birlikte yol kenarına kurulan çadırlarda barınan işçilerin bağladıkları çeşmeler nedeni le mahallelerine su basıncının yetersiz geldiğini ve suya en çok ihtiyaçları oldukları yaz mevsiminde susuz kaldıklarını söylediler.
Arazi toplulaştırmasından sonra tarla ara yollarının kumlanmadığını da dile getiren mahalle halkı, tarım sezonunun başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen tarlalarına giremediklerini belirttiler.
Mahalle merkezinde bulunan ve sürekli su içerisinde olan trafo çevresinin de yükseltilmesi için belediyeye defalarca müracaat etiklerini söyleyen Kamışlıkuyu sakinleri, bu taleplerinin de kulak ardı edildiğinden şikayet ettiler ve telefon ve Telekom hatlarında da sıkıntı yaşadıklarını belirttiler.

“Tarımsal Sulama Borçları Belimizi Büküyor”

Tarımsal sulama borçlarının çiftçiyi zora soktuğuna da değinen Kamışlıkuyu halkı, “Daha önce hasat dönemlerinde sezondan sezona ödeme yapıyorduk. Şimdi her ay ödeme yapıyoruz. Kış mevsiminde ekonomik olarak darda olduğumuz sezonda bile kullanmadığımız elektriğe ödeme yapıyoruz” diyerek MEDAŞ’ın bu soruna çözüm bulmasını istediler. Mahalleye gelen elektrik hattının da zayıf kaldığını söyleyen Kamışlıkuyu Mahallesi halkı, trafo hatlarının güçlendirilmesi gerektiğini söylediler.

eregli-cumhuriyet-halk-partisi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.