1. HABERLER

  2. CHP ZENGEN’DE SEÇİM BÜROSU AÇTI

CHP ZENGEN’DE SEÇİM BÜROSU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, parti yönetimi ile birlikte Zengen Kasabasında vatandaşları ziyaret etti ve seçim...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, parti yönetimi ile birlikte Zengen Kasabasında vatandaşları ziyaret etti ve seçim bürosu açtı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Fİlorinalı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Zengen Kasabasında seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi. Zengen Kasabası ziyaretlerinde ilk olarak eski Zengen’e uğrayan Filorinalı ve beraberindeki ekip, daha sonra da Yeni Zengen’e uğradılar ve burada seçim bürosunun açılışını yaptılar.

Seçim Bürosunun açılışında konuşma yapan Zengen Belediye Başkanı Metin Karakaya, “Geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek beldemizi ziyaret ettiler. 57 aydır Zengen’e uğramamış olan, Zengen’in yerini dahi bilmeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, Zengen’e hizmet yapamaz” dedi.

Karakaya’nın ardından CHP Ereğli ilçe teşkilatı Başkanı Fatih San söz aldı ve konuşmasında şunlara yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi, Ereğli’nin ve Türkiye’nin aydınlık geleceğinin habercisidir. Bugüne kadar, Cumhuriyet tarihinde Türkiye’nin gelişimi açısından fabrikalar yapan, köylüye toprak dağıtan Cumhuriyet Halk Partisine oy vererek sosyal belediyeciliği ve sosyal devlet anlayışını yeniden birlikte yaşatalım. Biz, yörecilikle ırkçılıkla insanları bölen bir yönetim yapmadık. Yapmayız da” dedi.

Fatih San’ın ardından konuşma yapan Köksal Filorinalı, CHP belediyelerinin ve CHP Belediye Başkanlarının bugüne kadar ne söz verdilerse tuttuklarını kaydettiği konuşmasında şunlara yer verdi: “Ereğli’de yaşamayanlar ve Ereğli’ye belediye başkanı olmak için gelenler, halkın sorunlarını bilmedikleri için çözüm noktasında da fikir üretemediler. Ben, bugüne kadar bu kentte yaşadım ve bundan sonra da bu kentte yaşamaya devam edeceğim. Ben bu kentin sorunlarını biliyorum. Çözüm noktasında da kalıcı çözümler getirecek projelerimiz var. Ereğli’nin en büyük sorunu olan sağlık sorununu, mevcut belediye başkanımız bölge milletvekiline ve hükümete yüklüyor. Siz, gazinolara harcadığınız 4 milyon lira ile Ereğli’ye belediye hastanesi kazandırabilirdiniz. Biz, belediye başkanı olduğumuzda Ereğli’de, belediyeye ait bir hastane açacağız ve bu hastanede çocuk bölümü, kadın doğum bölümü ve anjiyo bölümü yer alacak ve Ereğli halkı Konya’nın, Ankara’nın hastanelerinin kapılarında zaman geçirmeyecekler” dedi.

Mevcut Belediye Başkanının, geçmiş dönemde verilen sözlerin hiçbirisini yerine getirmediğini de kaydeden Filorinalı, “5 bin kişiye iş dediler yok, konut yapacağız dediler yapmadılar, salça ve turşu fabrikası yapacağız dediler yapmadılar. Uzun çarşının üstünü kapatacaktı yapamadı, Adliyeyi otel yapacağız dediler yapmadılar. Türkiye’de; kurulup da hiçbir iş yapmadan tesviye olan tek kooperatif, Ereğli Belediyesinin kurduğu kooperatiftir. Bahane olarak da kredi alamadığını öne sürüyor. Biz, Ereğli’ye yapacağımız hizmetlerde hükümetten alacağımız kredilere güvenerek yola çıkmıyoruz” dedi.

Hüseyin Oprukçu’nun bir sözüne de atıfta bulunan Köksal Filorinalı, “Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ‘yaptım’ dediği hizmetlerle ilgili olarak fragman bitti şimdi film başlıyor diyor. Keşke kendisi, bizim geçmişte çektiğimiz filmleri bir izleyebilse de film görse” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.