1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'de İsminaz Karakuş güven tazeledi
CHP'de İsminaz Karakuş güven tazeledi

CHP'de İsminaz Karakuş güven tazeledi

CHP Ereğli İlçe Kadın Kollarının mevcut Başkan Karakuş güven tazeledi.

A+A-

CHP Ereğli İlçe Kadın Kolları seçiminde mevcut Başkan İsminaz Karakuş'un aday olduğu seçimler tek liste ile yapıldı.

CHP Ereğli İlçe teşkilatında yapılan kongreye CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal, CHP Konya Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, CHP Parti Meclis üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, İl ve İlçe yöneticileri ve partili kadınlar katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını CHP Ereğli Belediyesi Meclis üyesi Emine Hülya Çayhan yaparken, kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

CHP Kadın Kolları Başkanı İsminaz Karakuş ise yaptığı konuşmasına kongreye katılan partilileri selamlayarak başlayan Karakuş, partili kadınlara kendini yalnız bırakmadıkları destek ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Karakuş, kadının Türk toplumundaki yerine değindi ve kadınların birlik olmaları halinde her zorluğun üstesinden geleceklerine değindiği konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi kadınlarının gayretli çalışmalarının, önümüzdeki dönemde CHP’yi iktidara taşıyacağından eminiz. Yerel seçimlerde partimizin ve adayımızın kazanması için verdiğimiz mücadelenin bundan sonra da devam edeceği inancıyla, ilçe kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal ise, Kadın kolları ilçe kongresinin hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasını, seçimlerde gösterilen yoğun emek ve gayrete teşekkür ederek tamamladı.
CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil ise, CHP Kadın kollarının gerek yerel seçimlerde gerek genel seçimlerde ve referandumlarda gösterdiği yoğun çabanın takdire değer olduğuna dikkat çekerek, “Partimizin başarı çıtasının yükselmesinde kadınlarımızın emeği büyük. Kadın Kolları Başkanımız İsminaz Karakuş ve Kadın Kolları üyelerimizin, referandumlarda ve seçimlerde gösterdikleri çaba ve gayret, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarının habercisidir. Kadın kollarımıza, çalışmalarından ve fedakarlıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından ise seçimlere geçildi.

Tek liste ile yapılan seçimlerde, CHP'nin Ereğli Kadın Kollarının mevcut başkan İsminaz Karakuş yoğun bir katılımın olduğu kongrede oyların tamamını alarak güven tazeleyerek yoluna devam etti.

Karakuş'u tebrik ediyor ve kutluyoruz.

eregli-chp-ilce-baskanligi.jpg

eregli-chp-ilce-yonetimi.jpg

eregli-chp-kongre-001.jpg

eregli-chp-secim.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.