1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. CHP’de Veysel Gönülal aday adaylığını açıkladı
CHP’de Veysel Gönülal aday adaylığını açıkladı

CHP’de Veysel Gönülal aday adaylığını açıkladı

Konya’nın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden İlçemizin sevilen siyasetçilerinden Veysel Gönülal, 2023 seçimlerinde Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

A+A-

CHP Ereğli İlçe teşkilatında gerçekleşen basın açıklaması ile 2023 seçimlerinde Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirten Gönülal, CHP’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceği söyledi.

Ereğli’de 5 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Gönülal, 5 yıl içerisinde yol arkadaşlığı yaptığım insanları bugün burada görmekten mutluluk duyuyorum. Bugün benim hayatımın en mutlu günü. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde, Genel Merkezimiz bize görev verirse en iyi şekilde çalışacağını ifade eden Gönülal, Görev verilmezse de çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, Çünkü burası benim ikinci evim ifadelerinde bulundu. CHP Ereğli İlçe Başkanlığını vekaleten Metin Yetkin’in yürüteceğini söyleyen Gönülal, yeni seçilecek İlçe Başkanına da görevinde başarı diledi. Veysel Gönülal tüm partililerden haklarını helal etmelerini istediği konuşmasının sonrasında Gönülal’a partililerden yoğun bir şekilde büyük alkış desteği oldu.

CHP Ereğli Başkanlığı görevine vekalet edecek olan ve ilçemizde, düzgün kişiliği ile tanınan Metin Yetkin, Milletvekili aday adayı Veysel Gönülal’a yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yetkin hizmet yarışında kendisine başarılar diledi.

597eb834-378c-45c9-b903-9a15dfd3d086.jpgfdfdffdf.jpg8c6cae97-757b-4113-a59a-426146b350e9.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.