1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. CHP'den Hayır'da Buluşuyoruz Mitingi
CHP'den Hayır'da Buluşuyoruz Mitingi

CHP'den Hayır'da Buluşuyoruz Mitingi

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Subaşı Kahvehanesinde Halka hitap etti.

A+A-

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Subaşı Kahvehanesinde Halka hitap etti.

CHP Ereğli İlçe Teşkilatının Organizasyonunda Ereğli'ye Gelen CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Subaşı Kahvehanelerinde Halka "Bu Sisteme Neden Hayır Denilmeli" Konusunda Partisinin Gerekçelerini Anlattı.

Anayasa değişikliği Referandum hakkında yaptığı konuşmada  Ereğli halkına hitap eden  Pekşen;Ereğli’nin yiğit ve yurtsever insanlarına soruyorum?

16 nisan günü önünüze gelecek olan anayasada adalet var mıdır. Gerçek şudur ki ceza adaleti suçlulara  uygulanır gösterilenlere değil ceza adaleti gösterilenleri değil suçluları yargılar

Bu anayasa onların anayasasıdır. Işıklar yandı 16 Nisan limandır. Bu gidişe dur diyecek olan  Ereğli’nin yiğit ve yurtsever insanları sandığa gidin.

"Herkes mutlaka oyunu kullanmalı"

Referandumda herkesin mutlaka oyunu kullanması gerektiğini vurgulayan Pekşen, "Zaten körü körüne 'evet' diyeceklere yapacak bir şey yok. Ama, sandığa gitmeye üşenen insanları sandığa götürmeyi başardığınızda rahatlıkla 'hayır' oyları fazla çıkacaktır. Sizden yalnızca bunu bekliyorum. Türkiye sizin yapacağınız bu demokratik mücadeleyi asla unutmayacaktır" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.