1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Çiftçi’den MHP’ ye İadeyi Ziyaret
Çiftçi’den MHP’ ye İadeyi Ziyaret

Çiftçi’den MHP’ ye İadeyi Ziyaret

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’ya iadeyi ziyarette bulunarak başarı temennisinde bulundu.

A+A-

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’ya iadeyi ziyarette bulunarak başarı temennisinde bulundu.

Siyasi partilerin demokrasinin değişmez ve önemli bir unsuru olduğunu belirten Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, sorunsuz, kavga ve güven kaybının yaşanmadığı bir sürecin yaşanmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Çiftçi, Ereğli’nin büyük bir kent olduğunu ve bu nedenle demokratik bir seçim sürecinin yaşanmasının kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, “Vatandaşımızın ve siyasi partilerimizin sevgi ve saygı çerçevesince makul istekleri noktasında ayrım yapmadan her zaman yanlarında oluruz. Seçim hazırlıkları süresince karşılıklı anlayış ve iyi niyetli hareket edilmesi en büyük dileğimizdir” dedi.

Başkan adayı Hüseyin Oprukçu ise yapılan iadeyi ziyaretin son derece şık bir tutum olduğunu ve teşekkür ettiğini belirterek, “Ereğli’de temiz bir siyaset tahsis etmeye çalışırken, temiz bir seçim süreci içinde gayret gösteriyoruz. Diğer siyasi parti temsilcileri de inanıyorum ki bu düşüncelerimize riayet ederler.  Önümüzdeki süreçte sizleri ve halkımızı da Ereğli’ye kazandırmayı amaçladığımız projeler konusunda açıklamalarda bulunarak bilgilendireceğiz” şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise, kendilerine yaptıkları ziyaretin akabinde partilerine iadeyi ziyarette bulunan Kaymakam Çiftçi’ye teşekkür ederek, “Bu ziyaret bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Kendilerine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Güzel ve sağlıklı bir seçim süreci yaşanması noktasında bizler üzerimize düşen görevi yaparken, sizlerinde tüm siyasi partilere olduğu gibi bizlere de yardımcı olacağınıza inanıyorum ve ziyaretimize geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.