1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÇİFTÇİLER, DÜZENLENEN PANELLE BİLGİLENDİRİLDİ
ÇİFTÇİLER, DÜZENLENEN PANELLE BİLGİLENDİRİLDİ

ÇİFTÇİLER, DÜZENLENEN PANELLE BİLGİLENDİRİLDİ

Hassas Tarım Teknikleri ve Tarımsal Teşvikler Danışma Günleri, Ereğli Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen panelle gerçekleştirildi.

A+A-

               Hassas Tarım Teknikleri ve Tarımsal Teşvikler Danışma Günleri, Ereğli Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen panelle gerçekleştirildi."Türkiye'de İklim Değişikliği Alanında Kapasitenin Geliştirilmesi" hibe programı kapsamında Selçuk Üniversitesi tarafından yürütülen İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Etkilerinde Hassas Tarım Tekniklerinin Yaygınlaştırılması için Farkındalık Artırma" projesi kapsamında çiftçilere yönelik panel düzenlendi.

29749120_183261409145726_992483234_o.jpg

           Proje koordinatörlüğünü Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'in yaptığı "Hasas Tarım Teknikleri ve Tarımsal Teşvikler Danışma Günleri" paneline Selçuk Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Sabır, Doç. Dr. Ali Erbaşı, Ereğli İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Soylu ve çiftçiler katıldılar.İlçemizde ki çiftçilerin hassas tarım tekniklerinin kullanımıyla ilgili olarak genel yanlışları ve doğrularını içeren, uzmanların katılımıyla gerçekleşen panel, çiftçilerin hassas tarım teknikleri konusunda yaşadıkları özel sorunlarını anlattıkları danışma saatleriyle devam etti.

29883510_183261439145723_1557405777_o.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.