1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÇİFTLİK EVİNİ KUMARHANEYE ÇEVİRMİŞLER
ÇİFTLİK EVİNİ KUMARHANEYE ÇEVİRMİŞLER

ÇİFTLİK EVİNİ KUMARHANEYE ÇEVİRMİŞLER

Konya’nın Ereğli İlçesinde bir çiflik evinde kumar oynandığının tespit edilmesi üzerine Jandarma D.P’ye ait eve baskın düzenledi. Kumarhaneye çevrilen evde 11 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Olay, Ereğli İlçesi Türkmen Mahallesinde bir çiftlik evinde meydana geldi. D.P ye ait çiftlik evine JASAT ve Jandarma timleri tarafından yapılan baskında evde bulunan kumarbazlara suçüstü yapıldı. Yapılan baskında 11 Şahsa kumar oynamak, ev sahibi D.P ise mekân , sağlamak ve kumar oynatmaktan idari yaptırım/Kumar oynama ve Sosyal mesafeyi ihlal etmek suçlarından şahıslara ceza yağdı.

D.P.ye ait çiftlik evinde kumar oynandığı duyumu istibahratınıalan,Ereğli JASAT Timi (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Merkezi Jandarma Karakol komutanlığı Asayiş Timleri, çiftlik evine düzenlenen baskında yapılan aramalarda, evde (masa ve sandalye kurmak suretiyle) kumar oynandığı, ayrıca şahısların üzerinde ve evde yapılan kapsamlı aramalarda kumar oynandığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak D.P. isimli şahsa Kumar Oynamak İçin Yer ve Mekan Sağlama suçundan adli işlem yapılırken, Evde bulunan (11) şahsa da kişi başı Sosyal Mesafe Kuralını İhlal Etmekten 3150 TL ve Kumar Oynama Kabahatinden 1225 TL olmak üzere toplamda 48.125 TL idari para cezası uygulandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.