1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. CİNLER MAHALLESİ KANALİZASYONA KAVUŞUYOR
CİNLER MAHALLESİ KANALİZASYONA KAVUŞUYOR

CİNLER MAHALLESİ KANALİZASYONA KAVUŞUYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Koski Ereğli Şubesi Müdürlüğü tarafından Cinler mahallesinde 27 km.lik kanalizasyon çalışması başlatıldı.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce, Ereğli ilçesi Cinler Mahallesinde başlattığı çalışma ile mahalle sakinlerinin mağduriyetleri gideriliyor.

Kanalizasyon alt yapı çalışmasının başlaması nedeniyle düzenlenen programa, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Koski Ereğli Şube Müdürü Osman Uyanıker, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Milletvekili Etyemez yaptığı konuşmada; Cinler Mahallesi sakinlerinin mağduruyetleri bu çalışmayla son bulacaktır. Etyemez, 5 milyon 700 bin maliyetli olan 27 kilometre uzunluğundaki alan üzerinde çalışmayla, Vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sıkıntıların artık ortadan kalkacağını belirterek, Cinler Mahallesinde olduğu gibi problemleri ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Yapılacak olan bu çalışma ile uzun yıllar hizmet sunacak nitelikli bir altyapıyı inşa ediyoruz dedi.  Etyemez, Bu sorununda kalıcı olarak son bulacağını ve hizmetlerin süreceği ifadelerinde bulundu.

Cinler Mahallesinde kanalizasyon çalışmalarının başlaması bölgede ki vatandaşların menmuniyetine vesile olurken, yıllardır yaşanan sıkıntının giderilmesi dolayısıyla başlatılan çalışma nedeniyle mahalle sakinleri emeği geçenlere, Milletvekili Halil Etyemez ve İlçe Başkanı Zübeyir Dursun'a teşekkür ettiler.

dsc_1312.jpg

Milletvekili Etyemez yaptığı konuşmada; Şinasi ve Cinler Mahallesi sakinlerinin mağduruyetleri bu çalışmayla son bulacaktır. Etyemez, Vatandaşlarımızın yaşamış olduğu sıkıntıların artık ortadan kalkacağını belirterek, Şinasi ve Cinler Mahallesinde olduğu gibi problemleri ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Yapılacak olan bu çalışma ile uzun yıllar hizmet sunacak nitelikli bir altyapıyı inşa ediyoruz dedi.  Etyemez, Bu sorunda kalıcı olarak son bulacak ifadelerinde bulundu.

Şinasi ve Cinler Mahallesinde kanalizasyon çalışmalarının başlaması bölgede ki vatandaşların menmuniyetine vesile olurken, yıllardır yaşanan sıkıntının giderilmesi dolayısıyla başlatılan çalışma nedeniyle mahalle sakinleri emeği geçenlere, Milletvekili Halil Etyemez ve İlçe Başkanı Zübeyir Dursun'a teşekkür ettiler.

dsc_1319.jpg

dsc_1330.jpg

dsc_1347.jpgdsc_1352.jpg

dsc_1355-001.jpg

dsc_1363.jpg

dsc_1389.jpg

dsc_1394.jpg

dsc_1405.jpg

dsc_1420.jpg

dsc_1422.jpg

dsc_1434.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.