1. HABERLER

  2. Cinler mahallesinden ÖZGÜVEN’e tam destek.

Cinler mahallesinden ÖZGÜVEN’e tam destek.

Geri sayım’ın başladığı 30 mart yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız  sürdüren  Ak pati Ereğli belediye başkan adayı Özkan...

A+A-

Geri sayım’ın başladığı 30 mart yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız  sürdüren  Ak pati Ereğli belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN, dün  Cinler mahallesi sakinlerinden tam destek aldı.

Ak parti ilçe başkanı Evren NAS ve Yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla tam bir birlik ve beraberlik tablosu sergileyen teşkilat’a  22. ve 23 dönem Ak parti Konya Millet Vekili Abdullah ÇETİNKAYA’da  destek veriyor.

Oldukça kalabalık ve coşkulu bir grubun karşıladığı Ak parti belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN konuşmasında her geçen gün artan desteğin gözle görülür şekilde olduğunu ve bu durumdan diğer adayların duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, halkımız artık gerçekleri görüyor 30 mart yerel seçimlerinin bir yerel seçimden öte Türkiye için bir kader seçimi olduğunun farkında artık diğer siyasi partiler insanımıza boş vaatler vererek seçim kazanılmayacağının da farkında biz kimseye vaad vermiyoruz yerine getiremeyeceğimiz hiçbir iş için taahüt’te bulunmuyoruz bizim projelerimiz aslı astarı olan diğer adayların projeleri gibi uçuk kaçık sadece vatandaşın gözünü boyamak için uydurulmuş projeler değil dedi. Konuşmasında OPRUKCU yada yüklenen ÖZGÜVEN “sayın Oprukcu belediye binasını hastane yapacakmış belediye  çalışanını caddeye mi oturtacak sayın FİLORİNALI da aynı proje konusunda vaad ler veriyor bunlar hiç, yoktan bir hastane kurmanın acaba kaç paraya mal olacağını bilmiyorlar mı hadi onlar bilmiyor bunların yanından bu işin olmayacağını söyleyen kimse yok mu ama biz ne diyoruz hale hazırda ilçemizde boş duran bir hastane var burayı almak için görüşmelerimiz sürüyor sizce bu işte hangisi daha mantıklı değerli hemşehrilerim dedi”

Cinler mahallesinin ilçe merkezine beş dakikalık yürüme meesafasinde olan büyük mahallelerimizden biri olduğunu ancak bu rağman hala bazı bölgelerinde kanalizasyon olmadığını belirterek “uzaya uydu gönderdiğimiz günümüz Türkiye sinde Ereğli de hala bu sorunu çözmemiş bir belediye başkanı olduğunu vurguladı.

Sık sık sloganlar ve tezahurat lar la konuşmasına devam eden Özgüven iktidarın gücünü, Konya büyük şehir belediyesinin gücünü ve 30 mart tan sonra Ereğli belediyesinin gücünü ak parti çatısı altında bir leştirerek halkımız hizmete doyacak. Beş yıl boyunca kumlama çalışmasından başka hiç bir iş yapmayan sayın oprukçu ben bu işi beceremedim demiyor yok baskı gördük yok zulüm gördük bizi rahat çalıştırmadılar gibi asılsız bahaneler le duygu sömürülüğüne başladı.  Sayın oprukçu nun yaptı tek iş iller bankasında Ereğli için ayrılan ödeneği ve krediyi bitirerek Ereğli tarihinde ilk defa bir özel bankadan kredi almayı başaran tek başkandır bunun ceremesini de Ereğli halkı çekiyor dedi.

Eski Konya millet vekili Abdullah ÇETİNKAYA ise her on yılda bir bu ülkede darbe girişimlerin olduğuna dikkat çekerek,17 aralıkta yapılmak istenen de buydu Ülkemizin büyümesini istemeyenler bunu Türkiye’nin her gelişme ve büyüme dönemlerinde uygulamışlardır rahmetli Menderesi iftira yoluyla astılar, rahmetli Özal’ı ne şekilde durdurduklarını hepimiz biliyoruz şimdi aynı şeyi Başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a da yapmak istiyorlar ancak  başarılı olamayacaklar çünkü  bu millet sayın ERDOĞAN’ı kimseye yedirmez, 30 mart’tada bunu sandık’ta gösterecektir dedi. Belediye başkanı Oprukçu’nun ola ki seçimi kazandığı taktirde Ereğli de durmayacağını onun tek derdinin Ankara olduğunu belirten ÇETİNKAYA ,ulu cami önündeki meydanın adının “devlet bahçeli” olmasının tek sebebi bahçeliye “yağ yakmak” olduğunu söyledi Ereğli’ye tek bir çivi çakmayan Devlet Bahçeli’nin isminin bu meydana verilmesinin ardındaki tek gerçek budur dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ak parti belediye başkan adayın Özkan ÖZGÜVEN bir düğün’ü ziyaret ederek genç çifleri tebrik etti ve ardından Namık kemal mahallesinde ev toplantısına katıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.