1. HABERLER

  2. Cömert Çalışmalarına Çumra İle Devam Ediyor

Cömert Çalışmalarına Çumra İle Devam Ediyor

25. Dönem Milletvekili aday adayı Ali Cemal Cömert çalışmalarına hızla duraksamadan devam ediyor. Perşembe günü Çumra ve beldelerinde İçeri Çumra’da...

A+A-

25. Dönem Milletvekili aday adayı Ali Cemal Cömert çalışmalarına hızla duraksamadan devam ediyor. Perşembe günü Çumra ve beldelerinde İçeri Çumra’da devam etti. Daha sonra Karapınar’da ki açmış olduğu seçim bürosunda partililerle buluştu.

CHP Çumra İlçe örgütü ziyaret edildi. İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ve partililerle sohbet edildi. Destek istedi. Konuşmasında şu konulara yer verdi.

“Geçmişi Kuvayi Milliye’ye bağlı 90 yıllık cumhuriyetle yaşıt bir çınarın oğluyum. Gücümü Kuvayi Milliye’ye ruhundan alıyorum. Gücüme güç katacak bu ülkenin bir neferi yapacak sizlersiniz. Sizden bu ülkenin bir neferi olarak hizmet etmek, örgütün, halkın sesi olmak için destek istiyorum.

Ülkenin içinde bulunduğu koşulları her gün ekranlardan izliyoruz. Ülkenin tüm değerlerinin nasıl yandaşlara, yabancılara peşkeş çekildiğini gördük. 90 yıllık birikimleri satmakla bitiremeyenleri, gelecekte kimler nasıl anacak? Merak ediyorum. Bizler geçmişimizle gurur duyuyoruz. Bize onurlu, özgür, bağımsız bir ülke bırakanları, topraksız köylüye toprak verenleri, fabrikalar yapıp üretenleri ekmek verenleri yâd ederek, şükranla ve minnetle anıyoruz. Ya satanları nasıl anacaklar, yaşayıp göreceğiz.

Biz özelleştirmeye karşı değiliz. Özel şirketlerin dinamizmini iyi bilenlerdeniz. Ülkemiz için stratejik madenler hariç diğerleri özel şirketlerin kullanımına açılabilir. Bizim istediğimiz çıkan madenleri ülkemizde kurulacak fabrikalarda işlenmesini sağlamak. Katma değeri yüksek mamul mal üretimini sağlamak. Gençlere istihdam kapısı açılsın. Akşam çalış işçi kardeşim alın terinin, emeğinin karşılığıyla sıcak yuvasına ekmeğini alıp götürsün. Sosyal yardım alacam diye devlet kapısı beklemesin insanlar. Kendi işi olsun, kendi aşını kazansın bizim tek derdimiz bu. Derdimiz halkımızın derdi işsizliği yoksulluğa dur diyelim. Bu ülkenin üretmesi, daha çok çalışması gelişmiş ülkeler seviyesini yakalaması gerekiyor. Yarınlarda var olabilmemiz, geleceğe daha aydınlık bakabilmemiz için.

Ülkemizi yöneten hükümet, madenleri yabancılara teslim ettiler. 65 bin maden ruhsatı verdiler. İnsanlarımızın ülkemizin bundan bir fayda sağladı mı? Koca bir sıfır. Çıkardıkları madenleri hammadde olarak yurt dışına taşıyorlar. Bir liraya mal ettikleri ürünleri 100 liraya bize geri pazarlıyorlar. Bu ülkeye yapılmış büyük bir ihanettir.

Ülkemizi barışın, huzurun, gevenin olması için yeniden CHP’ye ihtiyacı var. Benimde sizlerin desteğine ihtayıcım var. Güç verin omuz verin sizlere hizmet edeyim.” Diyerek destek istediğini belirtti. Çumra ve Karapınar ziyaretlerini tamamlayarak Ereğli ye döndü.

Ali Cemal Cömert

Veteriner Hekim.

ÇÖMERT ÇÖMM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.