1. HABERLER

  2. Çömlekçi’den Oprukçu’ya Destek Ziyareti

Çömlekçi’den Oprukçu’ya Destek Ziyareti

Çömlekçi Mahallesi Muhtarı İlker Gemalmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan bir heyer Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek,...

A+A-

Çömlekçi Mahallesi Muhtarı İlker Gemalmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan bir heyer Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek, yapılan hizmetler için teşekkür ederek, destek sözü verdiler.

 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret eden Çömlekçi Mahallesi esnafları ve sakinleri, mahalleye yapılan belediye hizmetleri için teşekkür ederek, seçimlerde hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar mevcut belediyeyi destekleyeceklerini söylediler.

Ereğli’ye hizmet etmenin dağınık yapısı nedeniyle oldukça güç olmasına rağmen mahalle ayrımı yapmaksızın her bir köşesine belediye hizmetlerinin ulaşmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Çömlekçi Mahallesi Muhtarı İlker Gemalmaz ve beraberindeki heyet, “Bizim Çömlekçi mahallesi olarak belediye hizmetlerinden yana bir sıkıntımız yok. Bu nedenle önümüzdeki seçimlerde partili ayrımı yapmaksızın büyük bir çoğunluk olarak hizmetin kaynağı olan Hüseyin Oprukçu idaresindeki mevcut belediyeye oy verme kararlılığı içerisindeyiz. Görünen köy kılavuz istemez, hizmetse hizmet, çalışmaysa çalışma. Mevcut şartlar içerisinde alınabilecek her türlü hizmeti alıyoruz. Ancak güvenlikle ilgili bir problemimiz var. Mahallemizde son bir aydır daha önce hiç görülmemiş bir şekilde hırsızlık olayları yaşanıyor. Çeşitli işyerlerine, konutlara giren hırsızlar mahalle halkını yıldırmış durumda. Bu konuyla ilgili olarak bize sağlayacağınız her türlü desteğe açığız” şeklinde görüş belirttiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise yapılan ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Biz belediye olarak her türlü hizmeti sunma gayretindeyiz. Şu anda bile mevcut ekiplerimiz karla mücadeleye 24 saat devam ediyor. Son yıllarda görülmemiş bir şekilde yağan kar, her bölgeden ihbar telefonlarının gelmesine yol açıyor. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Bu güne kadar Ereğli dışarıya yağan karın soğuğunu yaşıyordu, şu anda kendi kışımızın soğu ile mücadele ediyoruz. Ancak hırsızlık olayı düşündürücü. İhtiyaç sahibi insan olsa bir derece ancak paraya çevrilmesi kolay malların çalınması bunun profesyonel hırsızlığa sokuyor. Biz belediye olarak bu konuda yapabileceğiz tek uygulama ana yol güzergahındaki belli merkezlere kamera yerleştirmek ve takibi bu şekilde yapmak. Emniyet Müdürlüğü ile sizin adınıza da irtibata geçeceğim. Seçimlerde vermeyi taahhüt ettiğiniz destek içinde şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.