1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı, Oprukçu’nun Aday Tanıtım Programında Bir Araya Geldi
Cumhur İttifakı, Oprukçu’nun Aday Tanıtım Programında Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı, Oprukçu’nun Aday Tanıtım Programında Bir Araya Geldi

Ereğli, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun Aday Tanıtım Programında Bir Araya Geldi

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı tarafından Cumhur İttifakı’nın Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun aday tanıtım programı Ereğli Belediyesi Bolkar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu aday tanıtım programına Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Güzide Çipan, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Özer Karakayacı, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Kezban Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Keçeci, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Emirgazi İlçe Başkanı Rasim Bayrakçı, AK Parti Emirgazi İlçe Başkanı Uğur Çanakcı, Milliyetçi Hareket Partisi Halkapınar İlçe Başkanı Ali İhsan User, AK Parti Halkapınar İlçe Başkanı Fatih Köşger, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lütfi Tekeli, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Oda ve Birlik Başkanları, Belediye Birim Müdürleri ve personelleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“ALLAH’IN İZNİYLE HÜSEYİN OPRUKÇU BEY’İN ARKASINDA DURACAĞIZ, BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ”

Aday tanıtım programında ilk olarak kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “Ol deyince olduran gönüllerinizi iman nuru ile dolduran yüce Allah’ın 99 adı ile ya bismillah. Kıymetli hemşerilerim tabii usulü bir işlem tanıtım toplantısı ama Hüseyin Bey 2009-2014 döneminde Belediye Başkanlığımızı yaptı. 2019 -2024 döneminde de nasip oldu Belediye Başkanlığımızı yaptı ve 2024- 2029 Allah’ın izniyle siz değerli partilerimizin, hemşerilerimizin desteğiyle üçüncü dönemini idrak edecek. Geçtiğimiz günlerde bazı sosyal medya hesaplarından bazı gazeteci geçinenler Cumhur İttifakı’nın heyecanı yok demiş şimdi onlara soruyorum şu salonu görsünler heyecan var mı, yok mu Allah’ıma çok şükür, hamdolsun. Buradan kıymetli dostlarıma, akrabalarıma, hemşerilerime değerli Ereğli’de seslenmek istiyorum hakkımın var olduğu kim varsa tepeden tırnağa, çoluktan çocuğa, yediden yetmişe Allah’ın izniyle Hüseyin Oprukçu Bey’in arkasında duracağız, Belediye Başkanı yapacağız Allah’ın izniyle. Tüm hemşerilerinden de istirhamım şu Cumhur İttifakı’nın etrafında kenetlenmeleri ve çoğalmaları Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli Bey ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in iradesini Ereğli’de de ortaya koymaları bir dava bilinciyle hareket edeceğiz ve etmek zorundayız. Ereğli’yi bir mucizeye ya da bir başka maceraya atmayalım Ereğli’yi bir maceraya kurban etmeyelim. Buna göre hareket edelim, düşünelim Allah’ın izniyle 31 Mart günü de buna göre bir karar verelim. Cumhur İttifakı Allah’a çok şükür hamdolsun tablo ortada ama Ereğli’de çok kavgalı olan yerler var daha adaylarını belirlemişler aralarındaki kavga münakaşa bitmemiş ama Cumhur İttifakı’nı tartışıyorlar Belediye Başkan adayımızı Cumhur İttifakımızın heyecanını tartışıyorlar. Dolayısıyla bende diyorum ki hemşerilerimiz Allah’ın izniyle 31 Mart günü bunlara bu cevabı verecektir. Allah hepinizden razı olsun, sağ olun var olun, Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.

“HÜSEYİN BAŞKAN İKİ DÖNEMDİR EREĞLİ’DE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI İCRA EDİYOR BİZİM TABİRİMİZLE ÇIRAKLIĞINI HALLETTİ, KALFALIĞINI HALLETTİ İNŞALLAH USTALIK DÖNEMİNDE DE BİRLİKTE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Programda konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: “Sevgili arkadaşlar AK Parti Konya İl Başkanımız Hasan Angı Bey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Bey’in çok selamları var. Malumunuz olduğu üzere görevin tarafımıza tevdi ve yönetim kurulunun oluşturulmasının üzerinden çok uzun bir süre geçmedi ancak biz bayrağı devraldığımız günden bu yana çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya da inşallah devam edeceğiz. Tabii ki bunda AK Parti’nin 22 yılını devirmiş iktidarı da bize yol gösterdi bize tecrübeleriyle ışık oldu. AK Parti bugüne kadar davasından dönmemiş bazı menfaatler için davası asla yön değiştirmemiş bunun karşılığında milletle beraber milletten kopuk olmayan milletle birlikte çözümler üreterek halkın desteğini almıştır. Değerli arkadaşlar dile kolay çeyrek asırdır AK Parti iktidarını halkın desteğiyle Türkiye’de ve Ereğli’de korumuş ve güvenini her daim muhafaza etmiştir. Geçmişte olduğu gibi AK Parti iktidarında da tüm memleketimizde bazı zorlu süreçlerden ülkemiz geçti içeride ve dışarıda bazı unsurlarla mücadele etmek zorunda kaldı. İşte tam bu minvalde derdi dava vatan aşkıyla yanan derdi millet olan yerli ve milli partilerle Cumhur İttifakı’nı kurduk ve Cumhur İttifakı da inşallah devam ediyor, Allah bu sürecine zeval vermesin. Cumhur İttifakı devletimizin ve milletimizin bekasıdır biz bunu bir kez daha söylemek istiyorum Cumhur İttifakı devletimizin ve milletimizin bekasının teminatıdır” şeklinde konuştu.

“BİZ TEŞKİLATLARIMIZLA HÜSEYİN BAŞKANIN YANINDAYIZ”

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol: Cumhur İttifakı’nın Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Oprukçu Bey’i şahsında Milliyetçi Hareket Partisi’ni kutluyorum, tebrik ediyorum. Sayın Başkanım Allah hayırlı mübarek etsin, Allah yolunuzu açık etsin, Allah utandırmasın inşallah. Hüseyin Başkan iki dönemdir Ereğli’de Belediye Başkanlığını icra ediyor. Bizim tabirimizle çıraklığını halletti. Kalfalığını halletti inşallah ustalık döneminde birlikte uyum içerisinde çalışacağız. Bunun sonucu olarak Cumhur İttifakı Ereğli’de uyumun ve umudun ittifakı olacak. Cumhur İttifakı projelerin ve yatırımların Ereğli’de ittifakı olacak Ereğli’nin hak ettiği şehirler arasına yükselmesinin adresi olacak inşallah. Sahada izi olmayanın masada yüzü olmaz işte tam bu şiarda Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz üzere kapı kapı teşkilatlarımızla dolaşacağız çalmadık kapı bırakmayana kadar girmedik gönül bırakmayana kadar çalışacağız. Biz teşkilatlarımızla Hüseyin Başkanın yanındayız. Allah gayret edenin gayretini yarı yolda bırakmaz. 31 Mart akşamı inşallah Uğur Başkanın ve Hüseyin Başkanın zaferini kutlayacağız. Bu destek ve heyecanı 31 Mart’ta sandıklarda da görmeyi umut ediyorum. Cumhur İttifakı’nın Ereğli’de ve Türkiye’nin tamamında zaferlerle ayrılmasını sandıklardan diliyorum, hep birlikte Ereğli için çalışacağız. Allah’a emanet olun hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“2029 TARİHİNDE HÜSEYİN OPRUKÇU BEY GÖREVİNİ TAMAMLARKEN EREĞLİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI OLARAK DEĞİL, EREĞLİ İL BELEDİYE BAŞKANI OLARAK TAMAMLAYACAKTIR”

Programda konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Özer Karakayacı: “Tüm cihanı karşısına almış Anadolu coğrafyasını bölgede lider ülke yapma ülküsü ile yola çıkmış 2 liderin ortaya koyduğu iradeyi yerelde anlamış, algılamış ve bu izle yoluna devam etmiş 2 ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, Allah ayaklarına taş değdirmesin. Kıymetli Ereğlili hemşerilerimiz biliyorsunuz 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçtik elbette ortaya konulmuş bir hedef vardı bu hedefe ilerlemek adına bu hedefe doğru adımlarla yol almak adına Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi bizim için çok kıymetliydi, ülkemiz ve milletimiz için önemliydi. Türk milletinden medet uman mazlumlar için önemliydi Allah’a şükür o süreci kazasız belasız atlattık ancak bu süreçte merkezi idareyle yerel idarenin uyumlu bir çalışma performansı göstermesi adına yerel seçimlerde en az 14 Mayıs seçimleri kadar önemli bunu idrak etmiş, bunu anlamış ve bunu politikalarına yansıtmış. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Partimiz Cumhur İttifakıyla Ereğli’de, Konya’mızda Türkiye’de tekrar seçimlere hazırlanıyor. Ereğli’de de bu minvalde Hüseyin Oprukçu Bey Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi. Bu manada yerel merkezin uyumunu başarmak adına Ereğli’de rekor oyla İlçe Belediye Başkanımızı seçmek. Bunun yanında Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de Sayın Uğur İbrahim Altay Başkanımıza rekor oyla 31 Mart akşamı sandıkları patlatmamız gerekiyor. Bunun bilincinde olarak hareket edip merkezi idare ile yerel idarenin uyumunu güçlü bir şekilde Ereğli’den Konya’ya ve Türkiye’ye yansıtmamız gerekiyor bütün gayretlerimiz ve çabamız bu yönde inşallah. Bu salondaki atmosfer ve duygu düşünce bizi fazlasıyla memnun etti. 31 Mart gecesine kadar da bu heyecanla devam edeceğiz ben tekrardan buralara kadar zahmet edip geldiğiniz için teşekkür ediyorum. 2029 tarihinde Hüseyin Oprukçu Bey görevini tamamlarken Ereğli İlçe Belediye Başkanı olarak değil. Ereğli İl Belediye Başkanı olarak tamamlayacaktır. Hepinize saygılar sunuyorum, sağ olun var olun” şeklinde konuştu.

“31 MART’TA EREĞLİ’DE CUMHUR İTTİFAKI DAMGASINI VURACAK VE HÜSEYİN OPRUKÇU BEY TEKRAR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLECEK ALLAH’IN İZNİYLE”

Programda konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Güzide Çipan: “Bizler Ereğli’yi çok seviyoruz, Ereğli’de Cumhur İttifakını çok seviyor onu biliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanım, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in selam ve muhabbetlerini iletiyorum. Değerli hemşerilerim aziz milletimizin ve siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle 14 ve 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakımız büyük bir zaferle seçimi nihayete erdirdi. Şimdi 31 Mart’ta siz değerli Ereğlili hemşerilerimizden Ereğli sevdalısı Hüseyin Oprukçu Bey’e ve Uğur İbrahim Altay Bey’e desteklerinizi bekliyorum. Yüce Allah Kur’an-ı Kerim’de nisa suresi 58 ayette der ki ‘Emaneti ehline verin bu emanetin en başında yöneticilik gelir’ bizler Hüseyin Oprukçu Bey’e kefiliz, bizler Uğur İbrahim Altay Bey’e kefiliz. 31 Mart’ta Ereğli’de Cumhur İttifakı damgasını vuracak ve Hüseyin Oprukçu Bey tekrar Belediye Başkanı seçilecek Allah’ın izniyle. Sefer bizden zafer yüce Allah’tan. Bu duygu ve düşüncelerle her birinizi ayrı ayrı selamlıyorum, sağ olun var olun. Yüce rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın her birinizi yüce Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇERİSİNDE EREĞLİ’NİN İL OLMASI İÇİNDE İNŞALLAH GÜZEL BİR İMZALAR ATILIR VE HÜSEYİN OPRUKÇU BELEDİYE BAŞKANIMIZ İL BELEDİYE BAŞKANI OLARAK EREĞLİLİLERİN KARŞILARINDA OLUR BUNUN İÇİN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Programda konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Türkiye’de Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti kadrolarının teşkilatlarının birlik beraberlik içerisinde çalışmamızı söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Genel Başkanımızın takdirleri ile 31 ilçemizle birlikte Konya’da Cumhur İttifakı’nın Belediyeler açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi olaraktan 31 ilçemizde 6 tane Belediye Başkanı adayımız açıklandı ve biz ilçelerimizi tek tek geziyoruz. Cumhur İttifakımızın Belediye Başkanı Ereğli sevdalısı Hüseyin Oprukçu’yu sizlere tanıtmaya sizlerle karşı karşıya getirmeye geldik. Biz diyoruz ki Hüseyin Oprukçu göreve geldiği günden bu tarafa Ereğli sevdalısı Ereğli için gecesini gündüzüne katmış. Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak da çalışmaları yürüttü. Çok kıymetli hemşerilerim Cumhur İttifakı’nın üzerinde oyunlar oynanıyor Cumhur İttifakı’nın paydaşları AK Parti ve Milliyetçi Halk Partisi bu oyunlara hiçbir zaman fırsat vermeyecek. Cumhur İttifakı’nın baş mimarları kimdir Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı birlikteliğini adım adım takip ederekten Sayın Genel Başkanımızın emirlerini 31 ilçede Belediye Başkanlarımızın kazanması için bütün çalışmalarımızı yapacağız. 31 İlçe Başkanımızla beraber, yöneticilerimizle beraber, Ülkü Ocaklarımızla beraber 31 ilçede Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı kim olursa olsun onun kazanması için kapı kapı, sokak sokak dolaşaraktan bütün çalışmaları yapacağız. Çünkü geçmişteki 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki yapılan seçimleri biliyorsunuz. 14 Mayıs’ta ne dedik bir oy Milliyetçi Hareket Partisine bir oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dedik ve Allah’a şükürler olsun başarılı olduk. Cumhur İttifakı Allah’a şükürler olsun dimdik ayakta birlik beraberlik içerisinde ve diyorum ki aramıza hiçbir kimse fitne fesat sokamayacak aramıza fitne fesat sokmak isteyenlere Allah fırsat vermesin, Allah birliğimizi daim eylesin. 31 Martta yapılacak olan seçimlerde çok kıymetli Belediye Başkanımız Cumhur İttifakımızın Belediye Başkanı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Bey’in kazanamayacağından hiçbir zaman şüphem yoktu ben bunu Ereğli’de gördüm. Hüseyin Başkanımın Allah yolunu açık etsin. Ereğli de olmaya devam edeceğiz, 31 ilçemizde olmaya devam edeceğiz. Bu seçimleri alarak da önümüzdeki yıl içerisinde Ereğli’nin il olması içinde inşallah güzel bir imzalar atılır ve Hüseyin Oprukçu Belediye Başkanımız İl Belediye Başkanı olarak karşılarında olur bunun için kimsenin şüphesi olmasın. Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan adayı Ereğli sevdalısı hemşerilerinin her zaman yanında olan gece gündüz demeden onların dertleriyle dertleşen sevinçleriyle sevinç paylaşan çok kıymetli Belediye Başkan adayımız Hüseyin Oprukçu Bey’i önce Allah’a sonra Ereğlili hemşerilerime teslim ediyorum” şeklinde konuştu.

“MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZİN DEĞERLİ GENEL BAŞKANI, LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ BEY’E, AK PARTİMİZİN GENEL BAŞKANI, CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN BEY’E TAKDİR ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ, SAYGILARIMI SUNUYORUM”

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu: “Değerli hemşerilerim Rabb-ül Alemine şükrediyorum yine sizlere hizmet etmek için yollar koyulmamızı lütfetti. AK Partimizin, Ereğli’mizin, Milliyetçi Hareket Partimizin değerli İlçe Başkanları, Milliyetçi Hareket Partimizin değerli İl Başkanı Remzi Karaaslan Bey ve AK Partimizin değerli İl Başkanı Hasan Angı Bey’in bu süreçte, bizim aday olmamız, Cumhur İttifakı adayı olmamız noktasında ortaya koydukları iradeden dolayı çok teşekkür ediyorum. Adaylığımızı tensiplerine sundukları Milliyetçi Hareket Partimizin değerli Genel Başkanı, liderimiz Devlet Bahçeli Bey’e, AK Partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’e her ikisine de takdir ettikleri için teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun, varlıkları daim olsun, ömürleri uzun olsun. Çünkü, Türkiye’nin onların varlıklarına çok, her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. Değerli hemşerilerim birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır değil mi, birliğe talip olduk. Ereğli kucaklaşsın, bir ve beraber olsun dedik, dağıyla ovası, doğusuyla batısı bir ve beraber olsun istedik. Ayrıştırmadan, ayırmadan, ötekileştirmeden herkesi kucaklayan ve herkese eşit hizmeti üreten ve yürüten bir anlayışla Ereğli’ye baktık, yaklaştık ve öyle de çalıştık. İşe alırken sormadık Ereğli’nin neresindensin diye ya da hangi partilisin diye sormadık, ya da bir sonraki seçimde biz aday olursak bize oy verir misin diye de sormadık. Çünkü Ereğlilinin hiçbirisi vatanına ihanet etmez, vatanına ihanet etmeyen, aklından bile geçirmeyen herkesin başımızın üstünde yeri var” ifadelerini kullandı.

“EREĞLİ TÜRK MİLLETİ’NİN, TÜRK DEVLETİ’NİN EBEDİ VARLIĞI İÇİN VİLAYET OLMAK ZORUNDA”

Daha sonra Başkan Oprukçu: “Değerli arkadaşlar, sevgili hemşerilerim Ereğli’de Cumhur İttifakı’nın başarısı Konya’nın gücüne güç katacaktır, Ereğli’de Cumhur İttifakı’na, Milliyetçi Hareket Partisi’ne İlçede, Büyükşehir’de AK Parti’ye vereceğiniz her oy, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne için, milletimizin ve vatanımızın dirliği için çok önemli bir güç olacak, ülkemizin ve milletimizin düşmanlarına da çok büyük bir şamar olacak Allah’ın izniyle. Bölgede Yürütme Kurulu Üyemiz söyledi, ‘2029’da vilayet Ereğli Belediye Başkanı olarak dönemi tamamlayacak’ dedi. İnşallah bunun sözlerini aldık Ereğli vilayet olmak zorunda Hüseyin Oprukçu için değil, Milliyetçi Hareket Partisi için değil, AK Parti için değil, Ereğli Türk Milleti’nin, Türk Devleti’nin ebedi varlığı için vilayet olmak zorunda. Sevgili hemşerilerim bakın 57’ı geride bıraktık hatta 58 Ay’ı Allah’ın izniyle kazasız, belasız geldik. İmkansızlıkları imkanlı kılarak geldik, inanılmaz bir şekilde yol yaptık, şehrimizi kirlilikten arındırmak için ne gerekiyorsa onu yaptık, eksiğimiz var mı çok. Kentsel Dönüşüm bizi bekliyor ihalesini hazırladık, Termal Otel bizi bekliyor ihalesini hazırladık, Taş Evler’in restorasyonu Korkut Ata Sosyal Tesisleri olarak devam ediyor, başaracağız, bitmek üzere” şeklinde konuştu.

“SEVGİLİ HEMŞERİLERİM EREĞLİ’DE ÖYLE BİR GÜÇLÜ OY POTANSİYELİ İLE SEÇİLELİM Kİ O EREĞLİ’Yİ VİLAYET YAPMA ÇABA VE GAYRETİMİZİN ARKASINDA GÜÇLÜ BİR EREĞLİ VARLIĞINI, EREĞLİ DESTEĞİNİ HİSSEDELİM, GÖĞSÜMÜZÜ GERE GERE, BAŞIMIZ DİK BİR VAZİYETTE VİLAYET EREĞLİ, 1952’DEN BERİ HAK ETTİĞİMİZE, İSTEDİĞİMİZE VE BEKLEDİĞİMİZE KAVUŞALIM İNŞALLAH”

Başkan Oprukçu: “Sevgili hemşerilerim Ereğli’de öyle bir güçlü oy potansiyeli ile seçilelim ki o Ereğli’yi vilayet yapma çaba ve gayretimizin arkasında güçlü bir Ereğli varlığını, Ereğli desteğini hissedelim, göğsümüzü gere gere, başımız dik bir vaziyette vilayet Ereğli, 1952’den beri hak ettiğimize, istediğimize ve beklediğimize kavuşalım inşallah. Değerli arkadaşlar AK Partimizle, Milliyetçi Hareket Partimizle, Teşkilatlarımızla hani hepimiz zaman zaman ifade ederiz, Sayın Cumhurbaşkanımızla Devlet Bahçeli Bey’in birlikteliğine, beraberliğine hakikaten uyumlu yürüyüşlerine hayran hayran bakarız, gıptayla bakarız, Ereğli’de bu da olsun deriz. Şunu somut olarak söyleyeceğim Musa Başkanla biz abi, kardeş çok yol yürüdük şükürler olsun el eleyiz, gönül gönüleyiz. AK Partimizin değerli İlçe Başkanı İbrahim Erol Bey’i tanımaktan dolayı da çok büyük bir şeref duyuyorum. Hakikaten şunu görüyorum biz İbrahim’in Erol Bey, Musa Yılmaz Bey, 2 tane sevgili başkanımızla Ereğli’de o Ankara’da gıpta ile baktığımız birlik ve beraberliği Ereğli’de uyum içerisinde mezara kadar yaşayacağımızı da göstereceğiz Allah’ın izniyle” ifadeleriyle konuşmasına devam etti.

“MURAT KURUM BEY’E EREĞLİ’MİZE VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ALLAH ONU İSTANBUL GİBİ BİR MÜBAREK ŞEHRE BELEDİYE BAŞKANI OLARAK NASİP ETSİN, GÖREVLENDİRSİN, İSTANBUL’DA İNŞALLAH ŞANLI GÜNLERİNE YENİDEN KAVUŞSUN”

Başkan Oprukçu: “Şimdi İstanbul’a bir selam gönderme vakti, özellikle ve öncelikle Murat Kurum Bey’e Ereğli’mize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah onu İstanbul gibi bir mübarek şehre Belediye Başkanı olarak nasip etsin, görevlendirsin, İstanbul’da inşallah şanlı günlerine yeniden kavuşsun. Sevgili hemşerilerim Allah ondan razı olsun. Önümüzdeki süreçte çok net bir şeyi daha söylüyorum Ereğli vilayet oluncaya kadar geçecek süre içerisinde biz Uğur İbrahim Bey’in de özlediğini bildiğim benim de çok özlediğim Büyükşehir ve Ereğli’nin uyum içerisine çok büyük işleri başaracağını da göstermenin zamanı diyorum. Ve açı açığı olmayan, işsizi kalmayan bir Ereğli hayalindeyiz, huzur içerisinde, uyuşturucu tacirlerinin yol bulamadığı, haksız hukuksuz kazanç arayışı içinde olanların yol bulamadığı, hakkın, hukukun gözetildiği, adaletle insanlara, bölgelere, köylere, mahallelere yaklaşıldığı bir Ereğli inşallah huzurun adresi olacak. Organizemizin 140 tekrarladık alanı Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde geliyor, 31.000.000 metrekarelik Endüstri Bölgemiz müracaatı yapıldı Allah razı olsun hemşerilerimizden, Sayın Ticaret Bakanımızdan, Cumhurbaşkanı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı Bey’den Allah razı olsun, ilgileniyorlar, takip ediyorlar. Allah’ın izniyle tarım şehri Ereğli, hayvancılık şehri Ereğli ama sanayileşmiş bir Ereğli inşallah, Ereğli’mizin geleceğinin Türkiye’mizin geleceğine katma değer sağlayarak, ihracat yaparak katkı sağlamaya devam edecek ve başaracağız sevgili hemşerilerim. Hak Teala Lütfettikten sonra halkın teveccühünün dünlerde, geçmişlerde nasıl olduysa 31 Mart’ta da öyle olacak Allah’ın izniyle ve birlikte başarmanın, el ele tutuşmanın şerefini, onurunu 31 Mart’ta Türkiye’ye, dünyaya ilan edeceğiz ve başaracağız” konuşmasına devam etti.

“EREĞLİ, AYAĞA KALKACAK CUMHUR İTTİFAKI’NIN YÜZÜNÜ AĞARTACAK SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZLA DEVLET BAHÇELİ BEY’İN ALLAH’IN İZNİYLE İFTİHAR ETTİĞİ BİR ŞEHİR OLACAK”

Başkan Oprukçu: “Oyunuzu vereceksiniz, destek olacaksınız birlikte başaracağız 31 Mart akşamı mutluluğu hep birlikte paylaşacağız. Fitne kol geziyor, gezecek Sayın Genel Başkanım da ‘Fitne, ülkücüsü yol arkadaşı’ demişti bir gün ama ‘ülkücü fitnenin kendisini sollayıp geçmesine müsaade etmeyen adamdır’ demişti. Sevgili hemşerilerim hepiniz ve hepimiz fitnenin hepimizi sollayıp geçmesine müsaade etmeyeceğiz ve dedikodudan uzak, yüreğimizi ılık ılık aldık avucumuzun içinde yüreğimiz, sıcaklığını selam veren herkes ya da selamımızı alan herkes o sıcaklığı hissetmeye devam edecek. Sizleri sevmeye, sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.  Hepinizin başımın üstünde yeri var. Ereğli, ayağa kalkacak Cumhur İttifakı’nın yüzünü ağartacak Sayın Cumhurbaşkanımızla Devlet Bahçeli Bey’in Allah’ın izniyle iftihar ettiği bir şehir olacak. Konya’dan da Uğur İbrahim Altay Bey dünden bugüne ne değişti de bu kadar oy çıktı bana, AK Parti'ye diye bizimle o da iftihar edecek Allah’ın izniyle ile çözümsüz de sorun kalmayacak demektir bu. Ben ilgi ve alakanıza, bu soğukta zahmet edip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah Bin defa razı olsun. Allah’a emanet olun” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

dsc-5002.jpg

dsc-5235.jpg

thumbnail-dsc-5139.jpg

thumbnail-dsc-5267.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum