1. HABERLER

  2. Cumhuriyetin Kuruluşunun 91. Yılı Kutlandı 72 Yaşındaki Hatice Teyze Kutlamalara Damga Vurdu

Cumhuriyetin Kuruluşunun 91. Yılı Kutlandı 72 Yaşındaki Hatice Teyze Kutlamalara Damga Vurdu

Cumhuriyet Bayramının 91. Kuruluş yıldönümü Ereğli’de törenlerle kutlandı. Anıt Caddesi Ereğli Belediyesi önünde gerçekleşen kutlama programına...

A+A-

Cumhuriyet Bayramının 91. Kuruluş yıldönümü Ereğli’de törenlerle kutlandı. Anıt Caddesi Ereğli Belediyesi önünde gerçekleşen kutlama programına okuduğu şiirlerle 72 yaşındaki Hatice teyze damga vurdu.

Kaymakam Şakir Erden’in Kaymakamlıkta devlet adına tebrikleri kabulünün ardından Anıt Caddesi Ereğli Belediyesi önündeki program başladı. Kaymakam Şakir Erden, Garnizon Komutanı Adem Tol ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in öğrenci ve vatandaşların bayramlarını kutlamasının ardından istiklal marşımız okundu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Şakir Erden, yurdun düşmen işgalinden kurtarılması ve Cumhuriyetin ilan edilmesinin en büyük miras olarak Türk Milletine bırakıldığını ve vazgeçilmez değerler olduğunu söyledi.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından 72 yaşındaki Hatice Ateş isimli teyze ezbere okuduğu şiirlerle kutlamalara damga vurdu. Okuduğu şiirlerle hem duygulandıran hem de büyük alkış alan Hatice Teyze kutlamaların en renkli siması oldu.

Şiir, kompozisyon ve spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından halk oyunları gösterileri ve spor gösterilerinin ardından tören geçidi ile program son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.