1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Dağcılar Ereğli’de!
Dağcılar Ereğli’de!

Dağcılar Ereğli’de!

ERDAK 7. AYDOS ŞENLİĞİ VE ZİRVE TIRMANIŞI İÇİN YOLLARDA

A+A-

ERDAK 7. AYDOS ŞENLİĞİ VE ZİRVE TIRMANIŞI İÇİN YOLLARDA

Erdak 13 Mayıs ve 14 Mayıs günü gerçekleşecek olan programı için yollarda. 7. Aydos Şenliği ve Zirve Tırmanışı Programı bugün başladı. Türkiye’nin dört bir yanından katılan dağcı ve doğasever vatandaşlar Ereğli Yunus Emre 15 Temmuz Demokrasi meydanında toplandı. Daha sonra Yunus Emre den Atatürk Anıt alanına yapılan yürüyüşün ardından Ereğli Atatürk anıtında bir tören gerçekleşti ve buradan da İvriz mahallesine hareket ettiler.

ER DAK ve Beraberinde ki dağcıların katıldığı program ise şu şekilde oluştu.

 13 Mayıs 2017 Cumartesi günkü programda şu etkinlikler yapıldı.

İvriz Kaya Anıtı ve İvriz Suyu Kaynağının gezilmesi
Halkapınar Çakıllar Köyü'ne hareket, Kamp çantalarının traktörlere yüklenmesi ve yaya olarak 7 km mesafedeki Kırakpınar kamp alanına yürüyüş, Kamp alanına varış ve çadırların kurulması, Akşam yemeği ikramı, Kamp ateşinin yakılması ve müzik şöleni, Sessizlik ve yatış

14 Mayıs 2017 Pazar gün son gün etkinliği ise şu şekilde oluştu.
Aydos'a zirve yolculuğunun başlaması, Zirveye varış (tahmini olarak), dinlenme, zirvede toplu fotoğraf çekimi ve yemek, Zirveden kamp alanına dönüş yolculuğunun başlaması, Kamp alanına varış, Çadırların sökülmesi ve birlikte kamp alanının temizlenmesi, Kamp çantalarının traktörlere yüklenmesi ve yaya olarak Çakıllar Köyü'ne hareket, Çakıllar Köyü'nden Ereğli'ye hareket, Ereğli'ye varış ve vedalaşma (Faaliyetin sona ermesi) şeklinde son buldu.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.