1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Daha Ciddi Düşünmenin Zamanı! Merkür Oğlak Burcunda
Daha Ciddi Düşünmenin Zamanı! Merkür Oğlak Burcunda

Daha Ciddi Düşünmenin Zamanı! Merkür Oğlak Burcunda

21 Aralık itibariyle ateş (Yay Burcu) elementinden toprak (Oğlak Burcu) elementine geçiş yapıyor.

A+A-

21 Aralık itibariyle ateş (Yay Burcu) elementinden toprak (Oğlak Burcu) elementine geçiş yapıyor. 8 Ocak 2021 tarihine kadar da Oğlak Burcunda seyrine devam edecek. Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, Merkür’ün bir mimar gibi çalışacağı Oğlak burcundaki misafirliğinde bizleri nelerin beklediğini açıkladı.
Sözcükler insan yaşamını inşa ederler. Fikirlerimiz, düşüncelerimiz ve bunu karşı tarafa aktarım biçimimiz aynı bir bina inşa etmek gibi titizlenmemiz gereken süreçlerdir. O binadaki evler, birçok ailenin hayat odaları olacaklar. O nedenle Merkür; bir mimar gibi çalışacağı Oğlak burcunu sever.
Yay burcunda zararda çalışan Merkür, toprak elementi grubunun sonuncusu olan Oğlak Burcunda çok daha yaratıcı çalışıyor olacak. Daha gerçekçi düşünmenize ve çok fazla hayale kapılmadan hareket etmenize olanak tanıyacak. Toprak elementinin de bize yansıttığı gibi daha verimli, üretken ve sağlamlık arayacağız.
Fikirlerimiz artık toparlanacak. Yarıda bıraktıklarımızla ilgili bu süreci toparlanmak konusunda değerlendirebiliriz.
“Söz senettir” diyeceğiz… “Sözümüzün eri” olacağız…
Kişisel haritalarınızda Merkür hangi burçta ise kabiliyetleriniz, yalan söyleme şekliniz ve raporlamayı ne şekilde sunduğunuzla ilgili tüyolar verir. Tabi bu kadarla da sınırlı değil…  Merkür, aynı zamanda “ticaret”, “ithalat-ihracat” ve “alışveriş” konularında da bilgilendirir.
Doğum haritanızdaki “algı”, “konuşma”, “düşünme” ve “yazma” becerilerimizi temsil eden Merkür gezegeninizin hangi eve geçtiğini yükselen burcunuza göre takip edebilirsiniz.
Yükselen Yengeç burcu ise,
Oğlak Burcu 7.eve denk gelecektir. Yani Yengeç Burcu yükselenine sahip kişi, Merkür transitini 7. evinden deneyimleyecektir. 7.ev konularında akıl, fikir yürütme, iletişim ve ticaret konuları ön plana taşınacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.