1. HABERLER

  2. Dane Mısır Ve Ayçiçeği Makbuzları Alınmaya Devam Ediyor

Dane Mısır Ve Ayçiçeği Makbuzları Alınmaya Devam Ediyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yağlık-tohumluk bitkiler üretimi yapan çiftçilere yönelik verilen “Prim Fark Ödemesi” desteği...

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yağlık-tohumluk bitkiler üretimi yapan çiftçilere yönelik verilen “Prim Fark Ödemesi” desteği müracaatlarının son aşaması olan müstahsil makbuzlarının alınması devam ediyor Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne “Yağlık-Tohumluk Bitkiler Desteği” için dosyasını teslim eden ve arazide ölçümlerini yaptıran üreticilerin Yağlık Ayçiçeği, Dane Mısır, Aspir satışlarını gösterir müstahsil makbuzlarını İlçe Müdürlüğüne teslim etmeleri halinde Prim fark Ödemesinden yararlanabilecekler.

Yağlık-tohumluk bitkiler üretimi yapan üreticilerin 2014 yılı ÇKS dosyalarını ve 2014 yılı Ayçiçeği, Dane Mısır dosyalarını yaptırmış olmaları gerektiğini ifade eden Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU “ Sonbahar ve Kış aylarında İlçe Müdürlüğümüz Ziraat Mühendislerinin arazide yapmış olduğunu ölçümler tamamlanma noktasına geldi. Şu andan itibaren Ürün müstahsil makbuzlarının alımına devam ediyoruz. Dosyalarını ve ölçümlerini yaptıran üreticilerimizin mağdur olmamaları için bir an önce makbuzlarıyla birlikte İlçe Müdürlüğümüze gelmeleri gerekmektedir.” Dedi ve başvuruların Ayçiçeği ve Aspir için 01 Nisan 2015, Dane mısır için 30 Nisan 2015 tarihlerinde sona ereceğini belirtti.

Ayçiçeği için Kg’da 30 Kuruş, Dane mısır için Kg’da 4 Kuruş ve Aspir için Kg’da 45 Kuruş destekleme ödemesi yapılacağını hatırlatan Orhan SOYLU, üreticilerin borsa tescil belgesi, müstahsil makbuzu aslı ve fotokopisi ve İlçe müdürlüğünden temin edecekleri dilekçeler ile başvurularını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.