1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Davutoğlu ziyaretlerini sürdürüyor
Davutoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Davutoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı Halkapınar İlçesini ziyaret etti.

A+A-

Halkapınar İlçesine gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Halkapınar ilçesi girişinde, Ereğli Kaymakamı ve Halkapınar Kaymakam vekili Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Halkapınar AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Kurun ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Cuma namazı öncesinde düzenlenen proğramında ilk konuşmayı Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar yaptı. Vardar,  Halkapınarlılara hitaben yaptığı balkon konuşmasında, Halkı selamlayan Vardar, Davutoğluna Dışişleri bakanlığı zamanında gelmiş olduğu Halkapınar ziyaretinde kendisine iletmiş olduğumuz projeler nedeniyle vermiş olduğu sözlerin proğrama alındığını söyleyen Vardar, Halkapınar Mahallelerinden Deli Mahmutlu Mahallesinde ki gölet projesi ve Karayolu projelerinde ki destekleri için, Davutoğluna teşekkür eden,Vardar yaptığı selamlama konuşmasına bu cümlelerle son verdi.

Halkapınar AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Kurun'da Halkapınarlılara hitaben yaptığı balkon konuşmasında halkı selamladı ve Davutoğluna teşekkür etti.

Davutoğlu Halkapınarlılara hitaben yaptğı konuşmasında; Davutoğlu sizleri çok özledim diye başladığı konuşmasında. Davutoğlu Türkiyenin her vilayeti güzeldir ama Konya bir başka güzeldir dedi.Bugün burada gördüğüm hemşehrilik muhabbetinden, herkesin gösterdiği yakın kardeşlikten, dostluktan da tekrar mutlu oldum" diye konuştu.
Ahmet Davutoğlu  yaptığı konuşmanın ardından Halkapınar AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Orada yaptığı kısa konuşmanın ardından Halkapınarda ki bu ziyaretini tamamlayan Davutoğlu proğram gereği Ereğli İlçesine geçti.

dsc_1324.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.