1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Değerli Hemşerilerim;
Değerli Hemşerilerim;

Değerli Hemşerilerim;

Ereğli Belediye Başkanı çok muhterem Hüseyin Oprukçu’nun haklı gerekçelerle yaptığımız açıklamaya cevaben beyanatında ki ifadeler  yine bizleri şaşırtmamıştır. Her gün iddialarına sırayla cevap vereceğiz.

A+A-

Sayın Başkanın “Millet Bahçesi talebimizin reddedilmesi” ifadesi söz konusu bile değildir. Millet Bahçesi Projesi seçimlerde  hükümetimizin vaat ettiği bir proje olup bizler de takipçisiyiz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Millet Bahçeleri projemiz, hayırlı işlerde yarışma anlayışımızın son ürünüdür ve hamdolsun milletimiz tarafından da büyük bir şevkle sahiplenilmiştir. Türkiye’yi, özellikle de şehirlerimizi yemyeşil hâle getirene kadar, Millet Bahçelerimizle, ağaç dikimlerimizle ve diğer faaliyetlerimizle durmadan, usanmadan çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde belirtmişlerdir.

Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un Ereğli’mizi seçim dönemindeki ziyaretlerinde de Ereğli’ye 100 bin metrekare alan içerisinde Millet Bahçesi yapma sözünü de vermiştir.

Evet bizler kendisinin de ifade ettiği gibi 352 km Ereğli’mizin ikbali için Ankara’ya giderek yaptığımız görüşmede Sayın Bakanımız Millet Bahçesi Projesinin çalışmalarına herhangi bir aksama olmayacağı teyit etmiştir. Görünen o ki proje üretmekte zorluk çeken Sayın Başkanın partimize ait projeleri kendi projesi gibi yansıtması da manidar olup bu projeyi engellediğimizi de ifade etmesi ayrı bir akıl tutulmasıdır.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.